Cosimaniehaus Aydan sonra doktor değiştirdim. Önceki doktorum ağrın olunca magnezyum iç demişti. Belim ağrıdığında söylemişti onu da. Şimdiki doktorum da kullan dedi. Elenatalin içeriğine baktım magnezyum var ekstra sizin de doktorunuz verdi mi acaba merak ettim.
Sukoo33 Cosimaniehaus bende elenatal 2 kullanıyorum doktorum magnezyum yazdı ama sadece agrım oldugunda içmemi söyledi.
Cosimaniehaus Ozge18 bana önceki doktorum magvital yazmıştı ne kadar iyi bilmiyorum da onu içiyorum arada. Şimdiki doktora sizin önerdiğinizi alayım dedim ama yazmamış dalgınlıgına geldi galiba d vitamini falan yazmış sadece.
gmz10 Ben de ikisini de kullanıyorum, bildiğim kadarıyla günlük magnezyum ihtiyacı 200 dü elenataldaki karşılamıyor.
Merve022019taha Bende magnezyum kullaniyorum.bazen unutuyorum bı gün içiyorum iki 3gun unutuyorum içmeyi sizd3de öyle oluyor mu😑
Cosimaniehaus Merve022019taha ben unuttuğumdan değil de yani arada bir içiyorum. Multivitaminin içinde de magnezyum olduğu için. Magnezyum eksikliği erken doğuma da neden oluyormuş galiba burada birisi yazmıştı. Doktoru doğuma yakın magnezyumu bırak demiş doğum olsun diye. Ne kadar doğru bilmiyorum