Vlog1345 Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı. Bekarken de çok yaşıyordum yine enfeksiyon oldum galiba çok tedirginim 7 haftalık hamileyim
Handevich Vlog1345 benimde vardı hiç geçmedi antibiyotik kullandım dönem dönem. Birde tek kullanımlık toz ilaçlardan. Çok şükür son ayımdayım pek kalmadı çünkü aşırı su içiyorum onun faydası oluyor sanırım
Yasminnnnn Vlog1345 32+4 haftalık hiç gecmiyor başından beri var o kadar dikkat ediyorum ilaç kullanıyorum ama fayda etmiyor
Leylaaa_46 Vlog1345 benimde çok oluyor bu yüzden ilk kızımı 37 haftada erken doğum yaptım . Nioli diye bir yağ bende yeni keşif ettim hamilelikte kullanıyor iç camasirina damtaiyorsun su gibi akıntım vardı. Suyum geldi sanıyordum . Onu kullandım 3 4 oldu kesil yanma vs kalmadı suan rahatım . Doktorunuza sorun onu kullanabilirsiniz
Tubiiy1 Vlog1345 35 haftalığım baştan beri beyaz akıntım oluyordu. Normal dediler. Sonralarda sarıya döndü fitil vs kullandım. Geçer gbi oldu yine basa döndü. Yeniliyor sürekli Suan baya yeşile dönük akıntım var yogun geliyor. Arada yanma vs oluyor. En son doktoruma gittiğimde sarıydı normal demişti yeşile doktordan iki gün sonra döndü 🤦🏼♀️yarın sağlık ocağında randevum var ebeye sorcam artık
_tugcee Leylaaa_46 Merhaba bu yüzden 37. Haftada erken doğum yaptım dediniz.. nasıl gelişti böyle? Doktor mu alalım dedi yoksa bebeğiniz mi o haftada geldii? Bende şuan 36 haftalık hamileyim de bende de aynı enfeksiyondan var merak ettimm..
Tictack Ben idrar kültürü verdim idrarda az miktar karışık üreme görüldü yazdı ama doktorum ilaç vermedi. İdrar yaparken kasığımda ağrı oluyor, benim gibi başına gelen var mi
Elos_1907 Bende ee var 17 haftalık gebeyim idrarda üreme tok ama kaşıntı batma var travazol krem kullanıyorum sorun olur mu bilmiyorum ama o krem hafifletti ilk kullanımından itibaren