anne123456 Merhabalar, fetal DNA testini Bursa şehir hastanesi yapıyor mu? Bilginiz var mı? Ben ikili üçlüden ise direk bunu yaptırmayı düşündüm ama sizin yorumlarınız nedir?
anne123456 Yeniyeniden Devlet yapmıyor değil? Özelde ikili tarama üçlü tarama dörtlü tarama hepsine tek tek para vermektense tek bu tarama ile işi bitirsem mi diye düiündümde fiyat buna denk gelecekse
Yeniyeniden anne123456 ikili tarama ucuz 1200 tl falan ama fesat dna 10.850 dediler bana Buda indirimli haliymis
anne123456 Tugcez İkili üçlü testleri olmadan direk bu taramayı mı yaptırdınız? Neden tercih ettiniz bende düşünüyorum da
Tugcez anne123456 yani doktorum dedi ki bu testler maddiyata bakar eğer veririm derseniz bu en kapsamlı bakan test dedi bizde o yüzden tercih ettik çok şükür bir riskimiz yoktu keza temiz de çıktı sonucumuz. Ama bildiğim kadarıyla zaten 3 ki testi kimse önermiyor 2 li taramayı yapıyorlar öneriyorlar. Biraz bütçeye bakıyor sanırım benim anladığım kadarıyla
Luthientr Ben jimer hastanesinde geçen cuma verdim kan. İntergen firmasına yolluyorlar Ankarada. 7-10 güne çıkar dediler. Bugün 6.gün. 11.500 verdik. Benim yaşım 38. Zaten riskli çıkacaktı ikili test o yüzden direkt fetal dna yaptırdım.