Sukoo33 Btl_3347 yarın bende öğrenmeye gidecem insallah gönlümüzdekini sağlıcakla rabbim nasıp eder benımde bir oğlum var dedıgınız gıbı insan kızı olsun istiyor 🥰 mersindesiniz sanırım bende öyle şehir hastanesinde hangi doktora gidiyorsunuz
Btl_3347 @Musel @Fundaaaaa @26Mansura @Simasu14 @Esrakanoz @Maviss718 @Glsmbln Daha önce sorduğumda Kız dediniz inşallah hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı bir kızım olur 🤲🏻 yarın mutlaka haber edeceğim size 💖🥹
Musel Btl_3347 inşallah canım benm bende bugün kızım olacağını öğrendm rabbim sanada nasip etsin inşallah❤️
Fundaaaaa Btl_3347 yine baktım yine kıza benzettim benim kızımda böyle secde pozisyonunda uzun süredir 🥲 amin inşallah ne olursa olsun sağlıklı olsun da ❤️
Btl_3347 Fundaaaaa inşallah 💖🤲🏻 iki oğlum var insan kızıda olsun istiyor, çok merak ediyorum önceliğim sağlıklı hayırlı bir evlat tabiki 🤲🏻🥹
Btl_3347 Sukoo33 evet Mersin’de yaşıyorum şehir hastanesine gidiyordum pınar avcı iyi dediler ona randevu aldım çok ilgili bir doktormuş onu öneren çok oldu