Yagmurrnurr Yeni1gebelikkk bunlar selülit çatlak damar çatlağı gibi mor kırmızı renklerde görülüyor sanırım
Gul-5757 Yeni1gebelikkk çatlayıp iyileşmiş gibi duruyor yeni çatlaklar kırmızı oluyor çünkü fark etmemiş olabilir misin çatladığını
Alpmom__ Yeni1gebelikkk at kılı fırça falan kullanıyorlar genelde . Yeme düzeniyle de ilgili . Benimde var bacağımın arka kısmında 🥹 kadınların çilesiiii
Yeni1gebelikkk Alpmom__ malesef yaa ,ben çatlak oluşmuş diye düşündüm bacaklarımı hiç nemlendirmiyordum çünkü
Yeni1gebelikkk Gul-5757 bundan önce zayıf biriydim ,şimdi 33 haftalık hamileyim kilo almadım ki sadece göbeğim büyüyor yavaş yavaş ,göbeğim bile 8 aylık göbek gibi değil daha küçük duruyor , yaklaşık 2 3 haftadır böyle bundan önce yoktu
Yeni1gebelikkk neslsah-1 yaa kilo da almadım o kadar ,az az ve eşit alıyor gibiydim karnımı hep nemlendiriyordum ama bacaklarımı hiç nemlendirmedim fark ettikten sonra nemlendiriyordum ,geçmez de bunlar herhalde
Gul-5757 Yeni1gebelikkk yani deri esnemediği sürece çatlıyor bir kilo bile alsan beslenme su içme ile de alakalı olabiliyor mor renkte yeni oluşanlara lazerle tedavi yapıyorlar daha az belli oluyor tam geçmese de ama beyaz olunca iyileşmiş olduğu için çok da bişey yapılmıyor maalesef 🤷🏻♀️
Dilek_04 Yeni1gebelikkk 32 haftalık oldum maalesef ki benim bacağımda da aynısı oldu 2 3 hafta önce sizinki gibi azdı sonra çoğaldı . çatlaktır büyük ihtimal önce sizinki gibi azdı sonra fazlalaştı.