Mzzz hanımefendiciğim, bu üslubunuzu hakedecek bir şey yazmadığımı düşünüyorum. “Kafanızdan atın, öyle bir şey olmaz” gibi KESKİN bi dille konuşmayın dilerseniz, insanız, her ihtimali de yaşamaya açığız. Hepimiz burada ya anne, ya anne adayıyız ve hepimiz hassas dönemlerdeyiz, öyle değil mi ?? Size olanı, olduğu gibi söylüyorum. Doktorlar, onlar bunlar ne demişse demiş, sorgusuz sualsiz kabul eden olur, etmeyen olur, bu da kendi hür irademizle vereceğimiz bir karardır. Yaşadığım neyse, tarihleriyle size söyledim, ister inanın ister inanmayın sizin bileceğiniz iş.. ama her ne olursa olsun bildiğinizi, kendi doğrunuzu bu şekilde hiç tanımadığınız bir insana bu kadar keskin bir dille dayatmayın. Hiçbirimizin, bir diğerine bu üslupla konuşma hakkı yok. Hepimiz sağlığımız ya da bebeğimiz ile ilgili bilgi alışverişi yapabilmek adına buradayız. Konu sahibine kendi tecrübemi yazdım -belki bir faydam dokunur diye- konu sahibi de güzelce karşılamış, farklı görüşler edinip devam etmiş araştırmaya soruşturmaya.. Siz neden beni hedef aldınız “OLMAZ OLMAZ KAFANIZDAN ATIN” diyerek?