hepoyleolurzaten__ Sinemis567448 Ben genel olmayı tercih ediyorum Bı sıkıntı olmazsa spinal en son tercihim
Gamze11- Sinemis567448 34+2 bebişin her şeyi hazır ancak normal mi sezaryen mi olacak henüz belli değil salı günü kontrole gittiğimizde belli olacak sanırım, bundan 3 hafta önce gittiğimizde makat geliş duruyordu umarım dönmüştür normal doğum istiyorum şimdilik :)
Flanoz Doktor neye göre gün veriyor, 32 haftalığım bana gün vermedi ilerleyen haftalara göre yorum yaparım dedi. Anne karnında 1 gün bile kalması onun için kâr dedi
Esra7703 Sinemis567448 35+3 haftadayız sezeryan olacağım 3.cü sezeryanım ilki çift dış gebelikti. 2.ci bebeğim gebelik tansiyonum vardı kalp atışı yavaşlıyor diye 29+3 haftalık iken doğum yaptım prematüre oğluşum oldu 2.5 yaşında aşırı hareketli bu haftalarım zor geçiyor . Ağustos 2 si diyor doktorum inşallah planlı vaktinde doğum yapacağım inşallah haftaya çantamı hazırlayacağım.
ikiprensannesi___ Sinemis567448 12 ağustos sezeryan günümüz tabi Allahtan bir şey olmazsa herşeyimiz hazır bekliyoruz hayırlısıyla gelsin inşallah 🥰
hepoyleolurzaten__ ikiprensannesi___ Dördüncü sezeryanım olucak Bı genel iki spnalim var mecburi Spinali sevemedim spinalden sonra aşırı titreme yaşıyorsun herkeste aynı mı bilmiyorum ama doğumdan hemen sonra sanki seni dondurucu da unutmuslqr gibi bı titreme oluyor beni tek rahatsız eden bu oldu genelde uyuyp uyaniyorsun uyandığında az birşey ağrı hissediyorsun ağrı kesici yapılıyor sonra hemen topluyorsun
Zeyyno_ Sinemis567448 Benmki Normal doğum olacak ikinci gebeliğimm ne zaman geleceği belli olmaz doğum 24agustos görünüyor 33+5haftaligiz 🌺 DHA yeni kıyafet almaya başladım😁 1hafta içinde herşeyi alırım 35.hafta gibide çantamı hazırlarım👌
mehtapacar Sinemis567448 35+2 olduk bugün. 30.hafta kontrolümden beri bebeğin kafası aşağıda. Şuanlık normal doğum gibi görünüyor. Doktoruma göre normal doğum zamanı 14 ağustos☺
Gozdeeebckk Sinemis567448 36+0 haftam hastane çantam hazır evim temizlendi tamamen bitt herşeyim bundan sonra beklemedeyiz ☺️
ikiprensannesi___ hepoyleolurzaten__ bende ilk doğumda titredim ama rahatsız olmadım canım omuz acısı yaşadım doğumda yaklaştı çok korkuyorum
Hulo2105 alyamm_33 5 ağustosta 37 haftalık oluyorum ve bebekte bi sorun olursa genelde 37. Haftada alıyorlar. Normal sezeryan tarihleri 38-39. Haftadır
deryaa_milena Sinemis567448 ben 32 haftada bebeğin eşyalarını yıkayıp valize koymuştum benim eksiklerim kaldı onları da alıp valize koyunca hazırlıklar bitiyor. Pijama takımı çamaşır almam lazım sıcakta alışverişe gitmeye üşeniyorum 🥵 Eşyalarını aldım sadece park yatak kurması kaldı o da basit zaten 1-2 haftaya onu da hazır ederiz. 34. Haftadayız 😊
hepoyleolurzaten__ ikiprensannesi___ Omuz acısını da yaşadım onu söylemiyorum bile canımdan can gitti ama onu ben ertesi günü yaşadım iki gün çektim ağrı kesici iğne serum yapıldı ben aşırı derecede titredim dikişlerim patlicak sandım
ikiprensannesi___ hepoyleolurzaten__ ayy peki genel anestezide sondayı önce mi takıyorlar ona göre bende genel aneztesi istiyeyim