pinaarrylmz idrar yolunda enfeksiyon çıktı su içtiğim halde, doktor antibiyotik yazdı varmı benim gibi bu durumda olan
Altunkaya_44 pinaarrylmz bende 33 haftalık hamileyim cuma günü bendede enfeksyon çıktı Malatya nin suları depremden sonra bı düzelmedi evimde kullanmıyorum ama amcamlarda kaldık 1hafta felan orda kulandim bide normaldede başka lavabo kullanamıyorum hemen enfeksiyon oluyo ondanda olabilir doktor ilaç yazdı dün alıp içtim bı taneydi zaten toz bı ilac
Yasminnnnn pinaarrylmz Suyla alakası yok bence ya ve ben hazır su içiyorum çok fazla su içiyorum ama hamileliğimin başından beri var dün gittim doktora 32+3 haftalık yine var fitil verdi hap verdi ve vajina içine kullanmam gereken eskta bir ilaç verdi ilişkide yok zaten buna rağmen yinede oluyor
pinaarrylmz Sevcan62 girmiyorm hamileyim diye, ayrıca yanma sızı da yok idrarımda oyüzden antibiyotik kullansam mı suyla mi atmaya çalıssam bilemdm
pinaarrylmz Kayaakk bana fitil mi verdi yoksa ağızdanmı henğz bilmşyorum, idrarimda yanma sızı da yok acaba suyla mı atmaya çalıssam antibiyotik içmesem mi
pinaarrylmz Altunkaya_44 kaç doz yazdi bilmşyorum bana veya tek kullanımlık mi değilmi 🤷🏻♀️idrarda yanma sızıda yok
Bendiyebiri_ pinaarrylmz canim suyla falan alakası yok eşinden geciyor benimde aynı şekil sürekli enfeksiyonla mücadele ediyorum antibiyotik fitil sürekli kullandım doktorumda söyledi eşten geçebilir diye
pinaarrylmz Bendiyebiri_ hamilelikte. dolayı ilişkş olmuyor oyüzden eşten geçme durumu imkansız oluyor artık ne sebep oluyor bilemşyorum inşallah atlatırım
Sydaglsen pinaarrylmz 24. Haftamda başıma gelmişti sanırım benim kanılda çıkmıştı. Antibiyotik kullandım atlattık 🤷🏻♀️
Bendiyebiri_ pinaarrylmz inşallah bende aynı sorunu yaşıyorum ama benimki bildiğin su gibi akiyo mahvoldum düşük riskine karşı ilaçta kullanıyorum rabbim emeklerimizi hiç etmesin
alinsmom_ pinaarrylmz ben de sızı yok yanma yok sadece akıntım bulanık renkli enfeksiyon dedi doktor. 1 haftalık antibiyotik içtim şuan daha iyi durum da zaten hamilelere özel ilaç veriyorlar
pinaarrylmz alinsmom_ aa öylemi bilmiyodm hamilelere özel verildiğini, akıntımı da hiç kontrol etmedm
nazel123 Banada toz verdi hamilelikte çok tekrarlıyormuş enfeksiyon insallah en kısa zaman da geçer 🤲🏻