iremree Susam böceği o ya hemen ürüyor yuva yapmışlardır eve bebeğin maması felan acık kalmış mı tarihine bak bisküvi paketli bişey var mı sağ da solda kiler de kalan toprak diplerine bak benim evde geçen sene oldu yavru kedi maması vardı onda çoğalmışlardı hemen çöpe attım Allahtan böcek ilacı mis bitmişti tahılla ve toprakla besleniyor
umycnr94 Kuru bakliyat veya kışlık kurutuyoruz ya onlardan biri poşetin içinde bı yerdeyse çıkıyor onlardan genelde
Ecmsrn Ozlemdrn evde baharat olabilir çikolata olabilir bakliyat olabilir paketli olup hava almış bir gıda olabilir bunları kontrol edin genelde onların içinde oluyor bu böcekler kaynağı bulup atmanız lazım
Demojna Ozlemdrn benim evdeki herşeyi atmama rağmen bitmiyordu, buzdolabında tutuyorum nerdeyse herşeyi ama bulamıyordum kaynagi. en son uzun zamandır kullanmadığım, dolabın arkasinda duran eski bir elektrikli süpürgenin içindeki toz torbasında bulmuştum.
Ecmsrn İyi bakın valla benim mahlepte olmuştu mesela veya dışarıdan poşetle vs taşınmış olabilir sayısı azsa