Metonya 8 haftalık hamileyim. Bhcg testim 6 bine yakın çıkmıştı testten sonra ultrasonla bakıldı kese oluşumu var dendi. 2 hafta önce kanamam oldu yine doktora gittim ultrasonda kalp atışları görüldü ama duymadık. Merak ettiğim bu aşamaya kadar ikiz olduğu ultrasonda belli oluyor mu ? Yarın kontrolüm var bekleyemiyorum rüyalarımda hep ikiz görüyorum 😍🙏🏻
gamzeoge Metonya eger tek yumurta ikiziyse kalp atisini duydugunuzda belli olurdu doktor soylerdi ikiz oldugunu. cift yumurta ikiziyse iki kese oluyor zaten:) Allah gonlunuzdekini versin
ZarifeKaraduman Metonya bende ikiz gebeyim 9 haftalıkken falan tam gördük. çift yumurta benimki 7. hafta da keseler ayrı ayrı iki tane görüldü kalp atışı vs tam anlamıyla 9. hafta da anladık suan 35 haftalık ikiz kızlarıma hanileyim ve kavuşmamıza 18 gün var 😍🙏🏻🙏🏻
Hulyalp Metonya merhaba canim. Benimde cift yumurta ikizlerim var 6+4 de ikisinide gorduk duyduk. Varsa eger biri gec gelisiyor olabilir belki sonradan gorursunuz. Gonlunuze gore versin rabbim.
esractn Metonya 5+3 de belli oldu benimkiler çift yumurta ikizi. Iki tane kese görüyorum dedi aynı gün alttan bakıldı kalp atışlarında vardi.
Zgeee ZarifeKaraduman 37demi alicak doğuma kaçıncı haftada karar verildi ve normal mi sezeryan mi bende 35haftaligim
Metonya Kan testimin sonucu çok yüksek çıktığı için bu düşünceye kapıldım çevremizde çok doktor var ve çoğunun sorduğu ilk şey ailede ikiz öyküsü var mı çoğul gebelik olabilir diyorlar sanırım burdan aklımda kaldı hayırlısı olsun allah bütün yavrularımıza sağlıklı ömür nasip etsin ❤️🙏🏻
gamzeoge Metonya aminn insallah. benimde cift yumurta ikizi 2 kese gormustuk kandan anlasilmaz demisti doktorum.. insallah sizinde ikizdir
ZarifeKaraduman Zgeee 37 de alınacak evet dün kontrolüm vardı dün belirlendi. sezeryan olacak genel anestezi ile.. normal doğum şansım da varmış başları aşagıdaymış ama ben istemiyorum
Zgeee ZarifeKaraduman neden normal doğum istemiyorsunuz özel değilse ben normal olsun da bir an önce ayaklanayim istiyorum tabi nasip kısmet
mery__ Metonya benim 6 haftalikken 10.000 çıkmıştı beta değerim sizin 8.haftada çıkması gayet normal yüksek değil yani 🤗
ZarifeKaraduman Zgeee tek olsa neyse de ikiz kuzum ya korkuyorum yapamam kendime güvenmiyorum😊 doguramam heralde 😂
Zgeee ZarifeKaraduman bu aralar benide aldı o korku sanki hiç doğum yapamicam gibi geliyor stresliyim vallahi 🤣
Metonya Selam hanımlar doktora gittim tek kese tek bebek 😊 cevaplarınız için teşekkür ederim hayırlı doğumlar 😊