Mrvmrtglc Merhabalar, saat 10 45 de sezaryanla bebeğim doğdu , saat 17.00 olacak aetık hala ayağa kalkmadım , dikiş ağrılarım var , sezeryan olanlar kaç saat sonra ayağa kalktınız ?
huysuz__ Mrvmrtglc geçmiş olsun öncelikle🙏ilk yarım saat 1 saat dinlendirip ilk yürüyüşe kaldırıyolar sizin baya saat geçmiş yattıkça ağrınız artar, yarım saat-40 dk da bir kalkın 15 dk yürüyün tekrar uzanın, bunu sürekli yapmanız lazım ki dikişler kaslar yerine otursun yoksa çok ağrınız olur geç toparlarsınız.
Daisyy000 Mrvmrtglc Bacak uyuşukluğum geçtikten sonra kaldırdılar.Sizin baya fazla olmuş kaldırmaları gerekiyordu bildiğim kadarıyla 🤔
Mervealya1992 Mrvmrtglc genel sezeryanla spinal sezeryan farkedıyor cnm hemen 1 saatte ayaga kalkılır dıyenler spinal olmamış genel olmuş spinalde ayak uyusuklugun gecmesı lazm 6-8saat arası gecıyor sonra ayaga kaldırıyorlar
Mrvmrtglc huysuz__ teşekkür ederim , kimse bi şey demedi , sonda takılı hala o yüzden de kalkmadım aslında
Mervealya1992 huysuz__ kız spinal aneztezide nasıl yarım saat 1 saat sonra kalksın 😂aneztezi etkısı gecıcek ayaklarını kımıldabılcek yoksa yere çakılır :)
Bussuk Mervealya1992 doğru diyosun. Ben gece 23.53de doğum yaptım sabah 8 de sonda cıkırdılar yürüyebılırsın demişlerdi yavaş yavaş yürüdüm.
Mervealya1992 Bussuk bende sabah 11 de amlyt oldum 6 gibi falan kaldırdılar zafen soruyorlar uyusuklugun gecmezse yeri boylarsın 😂
huysuz__ Mervealya1992 ben mi yanlış hatırlıyorum acaba 😅 ilki geneldi benim yarım saat sonra kaldırıp yürüttü 2 hemşire odaya geç alınmıştım ameliyahanedeki süre ne kadardı bilmiyorum, 2. De odaya geçeli 1 saat tam olmamıştı veya 1 saattir yani adım atıyordum ben 😅tamam anestezi etkisi devam ediyo spinalde ama öyle hissiz değildim, ayak uyuşması gibi karıncalanma vardı sonra çözüldü çok sürmedi, giyindim yürüdüm senin kaç saat sürdü ayaklarını hissetmen
Mervealya1992 huysuz__ yok cnm ımkansız otesi birşey etrafımda herkes spinal sezeryanlı doktorlar asla kaldırmaz cunku yere yuvarlanırız 😂😂 o his 1 saatte gecıcek his degıl ama genel aneztezide evet amlytta. Cıkar cıkmaz yuruyebılıyorshn
huysuz__ Mervealya1992 doğrudur belki 2 saate yakın olsun dicem de ama çok sürdüğünü sanmıyorum, eşime de sordum yok çok beklemedin çocuğa bakmaya bile gittik öyle saatlerce beklemedin dedi😅anestezi dozu ile ilgili olabilir ben odaya geçtikten sonra ayaklarım karıncalıydı zaten öyle sıfır hissiz değildim
Mervepera Mrvmrtglc odaya gelir gelmez 🤦🏻♀️ bizimkiler şok 👀 bu sefer dr a soracagım naptı bunlar bana diye 😀🤣
ozlemozlem66 Ben gebelik zehirlenmesinden dolayı 24 26 saat sonra kalktım magnezyum takviyesi almıstım ameliyat değil yatmak beni yormuştu kalkınca çoğunlukla yürüdüm çabucak toparlanayın diye 🥰 ama sorun yoksa 6 saate kaldırıyor genel anestezide
Mervealya1992 huysuz__ ay bolver hemen başlamasın 😂 yatmak cok guzel aneztezi etkısı bitince agrıda baslıyor cunku oyuzden iyidir 6-8 saat uyusuk olsun😂😂
huysuz__ Mervealya1992 3. Olucam bu kez belim ağrıdığı için genel isticem gene tutar kaldırırlar beni erkenden🥲🥲😅