Sulerzz 8 buçuk haftalığız şu an yemek yemek su bile içmek haram oldu ne yesem içsem kusuyorum ne zaman geçer bu günler deneyimlerinizi tavsiyelerinizi paylaşır mısınız
ShutUp Sulerzz 6+3 benimde ve yerlerde sürünüyorum öyle ki artık sarı su kusuyorum. Su bile içemiyorum gece uyumak haram sadece uzanıyorum uzanmaktan başka hiçbir şey yapamıyorum
papatya2412 Sulerzz merhaba 18 haftalıgım şuan yeni yeni geçti diyebilirim. Şuanda çok fena mide yanmalarım başladı buda doguma kadar sürer artık🥲
elif475475 Sulerzz ilk oğlumda 11 haftayken bir anda geçmişti . Bu da şimdi 9 haftalık iple çekiyorum o haftayı. Bazılarının aylarca sürüyormuş umarım öyle devam etmez 🌸
Kubraalp67 24 haftalık oldu daha yeni bıraktım ilacı 2 gün çok sıkıntı çektim ama şu an iyiyim. Geçiyor ama geçene kadar da insanın canına okuyor.
Fatmaacylnn Sulerzz banada prilam verdi günde 1 kere uyumadan içilmesi gerekiyordu fayda etmedi doktoruma danışarak 2 tane içicem çevremden de hep iki tane içip faydasını gördüklerini duydum sizde öyle yapın isterseniz çünkü mide bulantısı çok kötü ve çok zor oluyor
Evrimnbe Sulerzz bende 8+4üm normalde bulantım vs olmadı uyku hali halsizlik yorgunluk çok yoğun yaşıyodum tam düzeldim iyiyim dedim 8 haftaya girince mide bulantısı koku hassasiyeti yaşamaya başladım 😓 inanın sabahtan beri yatıyorum sadece tuvalete gidip geliyorum inşallah geçer sizede sağlıklı günler diliyorum doktorum 3.ay bitiminde bütün yorgunluk halsizlik mide bulantısı vs geçecek demişti
Ayse_2807 Hamileliğimin başladığından itibaren 13.haftaya kadar hep kustum dört kilo verdim.Herseyden tiksiniyordum zorla yemek yemeğe çalışıyordum şuan 14+5 bir hafta önce bitti ara ara bulantı oluyor ama en azından yemek yiyorum artık bir kilo aldım.
Mikrofon0 Sulerzz herkesin ki farklı oluyor ama 34+4 düm hâlâ bulantılarım bitmedi özellikle sabahları yada suyu biraz fazla kaçırayım anında çıkıyor umarım en kısa zamanda geçer sizinki ☺️
Cansu-2600 Sulerzz Gözünüzü korkutmak istemem ama şu an çok yenisiniz her insanda farklı oluyor ama benim ilk 3-4 ay sürmüştü doktorum prilam vermişti gündüz 1 akşam 2 tane içiyorum. Şuan iyiyim ama ilk 3-4 ay hiç bı ise yaramiyodu. Tavsiyem su şişenize limon sıkın limonlu su için naneli sakız tuzlu çubuk kraker ben anca öyle başa çıkıyordum
Semanur_AkMo Sulerzz ben 20 ye kadar neredeyse kusuyordum bir gecede üç kez falan kustum ne yediysem😂 genelde ekşi elma yiyin o hem mideyi tutuyo hem kustuktan sonra iyi geliyor tuzlu kraker de sürekli elinizin altında olsun saat başı dört beş tane yeseniz de dengeler