melekmi22 Var mı söyle özel bi karışımım var mis gibi oluyor diyen . Mutfak dolapların beyaz renk özellikle dış kapaklar çok çabuk kirleniyor ve su izi kaliyor en ufak bir dokunusta malaesef iz kaliyor dolap kapaklarimda . 37. Haftama giricem her an hersey olabilir cogu temizligimi bitirdim bu tarz seyler kaldi biraz da agirlastim soyle pratik ama etkili şeyler arıyorum önerisi olan hanımlar
Seyma2424 melekmi22 detaylı silmiycekseniz şu sleppy nin bingonun çıkan yüzey temizlik havluları varya onunla dolanıyorum kurulama durulama gerekmiyo tertemiz oluyo benim kapaklar lake belki ondan olabilir
myavocado melekmi22 cif krem spreyi beğeniyorum ben, hem mutfak dolapları hem buzdolabı filan beyaz eşyada iz bırakmadan güzel temizliyor.
Tutaste_ melekmi22 ya şu fısfıs varya silpak mıydı neydi çoook güzel kokuyor sadece dindirmesi iki değilde üç kerede filan fzla sıkmıycan çook güzel kokuyorr sesil yada silpak fısfıs uygunda çıkarıyoda cıdde. Yagları filan bekletirsen
1prensesannesi__ melekmi22 yay sökücü sıkıp bulasik sungerin yumusak kismi ile kopurtuyorum sonra duru bez ile siliyorum kurulamak icinde bimde cam bezi var baklava desenli 1 pakette 2 tanr var ondan kullaniyorum kuruluyorum ayna gibi oluyo benimde dolaplarim beyaz ve parlak ve her gün cam bezini normal cesmede ıslatıp iyice sıkıp dolapların üzerinden geciyorum leke birakmiyo zaten kurulamaya gerek kalmiyo o yüzden cokda fazla kirlenmiyo (mutfak icin ayri bez kullaniyorum tabi)
melekmi22 Seyma2424 yok canım biraz detaya girmek istiyorum aylardır sleepy ile siliyorum bende o yüzden bu sefer güzel bir silmek isterim.dogum öncesi
Nazgrr Bulaşık makinesi tabletini su da eritiyorum ve mikrofiber bezle siliyorum iz de kalmıyor. ( Eldiven kullanmayı unutmayın )
melekmi22 Nazgrr Eldiven uyarısı için teşekkür ederim ben haldir huldur direk girişirdim 🙏🏻 sadece tablet degil mı bende çok leke kalıyor kuru elinde bile tutsan neredeyse iz kalacak en iyi dolap diye yapmışlar ama nereye en iyisi acaba
melekmi22 myavocado ben aldım ama beğenmemiştim belki dolapta güzel olur teşekkür ederim deneyeceğim 🙏🏻❤
Naciyeaydin Ben deterjan önerisi değil de bez önerisi yapmak istiyorum. Deterjan ne kadar iyi olursa olsun bez iui değilse ne yapsanız leke kalır iyi bez zaten leke bırakmaz benimkiler de beyaz ve parlak her yemekten sonra üstten almaya çalışıyorum da bez gerçekten önemli
melekmi22 Naciyeaydin kesinlikle öyle bezimden çok memnunum çok güzel temizliyor ama agirlastikca artık bu tarz temizlik yapamadım dolabimin içi hala güzel ama dış kapakları malesef baya battı sleepy falan kullanıp geçiştirmek istemiyorum
aslanbeyy Neden daha önce almamışım dedim , bu bezden bende paket paket var camlarda dolaplarda tv de kullanıyorum su izi, leke kalmıyor
melekmi22 Tutaste_ teşekkür ederim ama o tarz şeyler benim olduğum yerde yok internetten sipariş vermem lazım onu da bekleyecek vaktim yok hazır henüz iyiyken bian önce temizlemek istiyorum haftam büyüdükçe ayağa kalkmak ayakta durmak zorlaşıyor 😔
melekmi22 Tutaste_ yakınında hiç şok yok a101 ve bimde hiç görmedim ben biraz küçük bir yerde oturuyorum belki o yüzden de olabilir
melekmi22 1prensesannesi__ teşekkür ederim ❤🙏🏻 temizlemekten yana sorun yokta ne yaparsak yapayım o dolap kapaklarında hep bir leke oluyor bugün temizle yarın kuru elin ile dokun hemen leke belkide benim mutfak dolabim kötü ondan kaynaklı
1prensesannesi__ melekmi22 benim dolaplarim parlak lake benimde hemen leke oluyo bimdeki cam bezi ucuzda asko al bitane islak bile silsen kuruyunca iz kalmiyo benim elim ayagim oldu surekli uzerinden gectigim icin simdi hic leke yok benimde dogum yanaştı işlerim birikirse hic yapamam 😃😃 o yuzden surekli bi temizlik halindeyim 😂😂
melekmi22 1prensesannesi__ hangisinden mikrofiber olan mı bide başka çeşit olan var o mu acaba . Ay malesef ya sinirlerim bozuluyo en ufak elim değse leke kaliyo gözüme batiyo iyice 😐
1prensesannesi__ melekmi22 Bundan iste asko bi pakette 2 tane oluyo Surekli kullanilan bisey oldugu icin uzun sureli kullanilmiyo pahali bezlere gerek yok o yüzden yipraninca at yenisini kullan
melekmi22 1prensesannesi__ farklı marka bu bezden bende var kuru kuru kullansam etki eder mı ben gün içinde deli gibi bütün gün kapakları bununla silerim ise yararsa 😅😅