Lalealatas Ofisteki sandalyemde otururken belim ağrıyor. Şu sırt minderlerinden alsam işe yarar mı acaba ? Kullanan var mı aranızda ?
Tugcev Lalealatas ben normal yastık kullanıyorum ama oda çok öne atıyor, oturduğum yer daralıyor. Oturduğum yerde çivi gibi batıyor 😂 bende alternatif arıyorum
gmzenur-aydn977777 Lalealatas ben aldım 12 saat boyunca çalışıyorum migrosta denk geldi 200 kusurdu fiyatı çok rahat bel boşluğuna denk geliyor kesinlikle alın
ozlemkksl Merhaba ben aldım fakat daha çok rahatsız etti, denemek için evden küçük yastık türü birşey götürebilirsin
Lalealatas Ssdssd Ya sorma belimi esnetiyorum sürekli ama yine istemsiz kamburlaşıyor ve ağrı başlıyor :)
ozlemkksl Doktor bana 2 saatte bir 10 dakika yürümemi önerdi, ödemden dolayı pıhtı atabiliyormuş kızlar dikkat edin
EceSB Ben yastıklarla çözemedim kuyruk sokumu ve bel ağrımı. Kalsiyum ilacımı değiştirmiştim suda eriyen içemiyorum diye osteo formula diye bir ilaca geçtim. Olayım buymuş, magnezyum çinko falan da içeriyor. Öyle bir öneride bulunabilirim.
NilsunThmz bende aynı durumdayım. Bel yastığı aldım asla faydası yok belim kopacak gibi ağrıyor çoğu zaman. Sık sık yerimden kalkıp yürümeye çalışıyorum, çok oturunca ağrı yapıyor diyorlar. Yine de bel destek yastığı al ama sık sık da kalkıp yürü bence
balim35 @Lalealatas Yaa saatlerce o sandalyelerde oturmak mahvediyor insanı ben hamilelikten önce ayrılmıştım ama şöyle bir önerim var ayağınızın altına yükseklik koyun bence ozaman tam sandalyeye beliniz yerleşiyor bana o iyi gelmişti 🤓