sevvalcik İstanbul Avrupa yakasında hangi özel hastaneye gidiyorsunuz ve memnun musunuz muayene ücretleri ve doğum ücretleriniz nedir kızlar hep birlikte bilgilenmis olalım
elif475475 sevvalcik medipol megaya gidiyorum bağcılarda çok memnunum ikinci hamileliğim aynı doktorda. Ama muayene ücreti bilmiyorum memroialdan daha ucuz bir hastane olduğunu biliyorum sadece
Merve-metin sevvalcik Medilife gidiyorum memnunum 895 tl muayene ücreti var doğum ne kadar bilmiyorum ama
Cansu-2600 sevvalcik Başarı hastanesi Gaziosmanpaşa muayene ücreti 1200 doğum ücreti normal 25 sezeryan 30. Ben ekim ayında doğum yapacağım o zamana zam bekleniyor 😁
elif475475 sevvalcik en son 25 lerde demişlerdi normal doğuma ama arayarak öğrenin bence. Benim şimdi sağlık sigortam var diye bilmiyorum. Ama zamlar geldi temmuz ayında. Bilgi almak için ararsanız hem doktorun hem doğumun ücretini söylüyorlar
Cansu-2600 sevvalcik Ooo hemde nasıl benden önce sezeryen 23müş bı anda 30 yapmışlar ben dogurana kadar 40 olur heralde
sevvalcik Cansu-2600 anlamıyorum neden zam geliyor kimsenin maaşına zam gelmedi ne alaka bu kadar büyük zamlar
Cansu-2600 sevvalcik Bende onu anlamıyorum zaten önceden temmuzda ara zam geliyordu maaşimiza şimdi onu kaldirdilar ama onun dışında herşeye yine zam geliyor hep bizden gidiyor