Sumeyyekrknc_ Reglim hep düzenliydi 3-4 aydır hep gecikiyor. cevremdekiler rahim kendini hamileliğe hazırlıyor diyolar. böyle bi süre regl gecikmesi yaşayıp hamile kalan oldu mu?
Hulo2105 Sumeyyekrknc_ bende de tam tersi olmuştu adetim düzensizdi 5-6 ay düzene girdi günü gününe sonra hamile kaldım. Ama senin dediğini de duymuştum burda yaşayan 1-2 kişi de gördüm.
Neferut Sumeyyekrknc_ evet olabilir sanki benim reglim de günü gününe olurdu ama son aylarda hep 1 hafta falan gecikiyordu.
Ayshababy Sumeyyekrknc_ banada büyükler öyle demişti canım 3-4 ay geciken yaşadim 1 hafta 2 afta gecikiyordu orda halamlar soyledi ay yakındir hamilelin dedi inanmamiştim ama o ay hamile kalmişim ama malesef düşüklen sonuçlandi benimki
ysmlvt Sumeyyekrknc_ pozitif düşün her zaman dengeli ve iyi beslen inşallah en kısa sürece alırsın müjdeli haberi🌸
Limonlukek21 Sumeyyekrknc_ benim 3 aydır adetim düzensizliği bu ay gebe olduğumu öğrendim ama klomende kullandım
myavocado Sumeyyekrknc_ bir kaç ay gibi bir süre değil ama sadece hamilelikten önceki ay 7gun gecikmem olmuştu. Ertesi ay hamile kaldım, belki olabilir bu tarz bir yorum okumuştum ama bilimsel olarak nedir doğruluğu bilemiyorum
kumsal__ Sumeyyekrknc_ benimde 5 gün gecikmeli oldu normalde 2gun erken olurdum ama busefer 5gun gecikme oldu ve kısa sürdü kime sorsam rahim kendini yenilemeye almış gebelik için diyo hayırlısı Allah’tan inşallah olurya ♥️