balinannesi20 Kızlar e bebek yine kupon kampanyası yapmış 250 tl ye kupon alıyorsunuz 100 tl hediye veriyor toplamda 350 tllik hakkınız oluyor yanlış okumadıysam sadece mamada geçerli değil ☺️
Hanus balinannesi20 İnternet üzerinden kuponu 250 tl’e satın alıyorsun ama mağazaya gidip 350 tllik alışveriş yapıyorsun. Güzel bişey ama vardır altında birşeyler. 50 tllik ürünü 70 tl yaparlar sonra kampanya yaptık derler...
balinannesi20 https://www.e-bebek.com/ebebek-magaza-kuponu-internetten-250-tl-ye-al-magazada-350-tl-kullan-p-mgzkpn001002/?OM.OSB=anasayfa-magazakupon-350 Burdan kupona tıklıyorsunuz sepete ekliyorsunuz sonra sepete gidiyorsunuz altta kod gönderilecek telefon numarası girin diyor onu girdikten sonraa kaydet diyip aşağıda devam ete tıklayıp kuponu satın alıyorsunuz sonra size gelen kodla mağazadan alışveriş yapıyorusunuz
balinannesi20 Gulayse0233 indirim yok canım fiyatlar sabit ama 250 tlye kod alıyorsun e bebek siteside sana 100 tl hediye kupon veriyor yani 250 tl alışveriş yerine 350 tllik yapıyorsun☺️
Gulayse0233 balinannesi20 ya az önce 240 liralık Alışveriş yaptım sonra bu postu gördüm. Edebiliyorsam iptal edeceğim bi anlasam 😅250 tl ye kupon aliyoruz internetten sonra kuponu mağazadan 350 olarak mı kullanıyoruz?
balinannesi20 Elizveannesi kesinlikle ☺️ Bizim beze ihtiyacımız var stok yapim büyük numara diyorum geçenki gibi bezde dahil değil yazmamış çok mutlu oldum 😄
BeyzaXx Ben az önce aldım da biberonlar da mı geçerli değil diyor o kısmı anlamadım bir de kod falan gelmedi numarama 🧐