Rosemihra teşekkür ederim sizde sağlıkla kucaginizi alin insallah en onemlisi o, cok memnun kaldim katta ki hemsireler cok iyiydi, ameliyathanede ki anestezi teknikerleri falan cok iyiydi stresliydim ama benimle hep konustular. Canan hoca zaten cok iyiydi 1.gün agrim vardi yalan degil ama aglatacak öldurecek bir agri asla degil hemsireler zaten agri kesicini hic eksik etmiyor 2.gün turp gibiydim valla yürüyordum baya baya ben taburcu olmak istedim canan hoca müsade etmedi . Benim oglum yogun bakimda kaldi 20 gun camlicadan sevk edildi bagcilar mega medipole dogumdan 4 saat sonra, dogum guzel gecti hersey iyiydi falan oglumu giydirdiler ameliyatim devam ederken oglum morarmaya nefes alamamaya baslamis o süreçte cok iyi yönetildi tabi o zaman cok üzgündüm durumu ciddiydi hayati tehlikesi vardi ama tedavi cok iyi ve hizli sekilde uygulandi şükürler olsun zamanla yaristilar diyebilirim iyi simdi hamd olsun iyi ki medipoldeydik diyorum. Canan hoca ben doğurttum bitti kafasinda degildi oglumun durumunu hep sormus sevk edilince de sormus, taburcu oldum ilk hafta kontrole gittim beni gorunce cok üzgündü cok korkmustu hissettim, oglum taburcu olunca ziyarete gittik kucagina aldi sevdi cok samimiydi cok mutlu oldu oglumu görünce. İcin rahat olsun cani gönülden tavsiye ederim akışına birak onlar senin adina herseyi yapiyorlar sen hazirligini yap valizini al git