Nurci Merhaba arkadaşlar Esenler medipole giden var mı acaba fiyatlar güncellenecekti aradım şimdi muayene 1200 olmuş ama sezeryan. İçin fiyat alamadım hat düşüyor bilgisi olan var mı
Meryemcee 19 bin olmuş sezaryan bende bu hafta yeni gidicem o hastaneye arkadaşım gidiyor memnun kalmış insAllah bende kalırım
1Prens1Prenses53 Evet 1200 ve 1500 muayene ücretleri.zorunlu sezeryan da 14 binden 19 bine yükselmiş.
Meryemcee Nurci nasıl memnunmusunuz benim doğum da ekimin 4 5 i gibi demişti önceki doktorum hiç doğum yapan biriyle konuştunuz mu nasıl geçmiş doğum süreci hastanede 🌸
Nurci Meryemcee benimde üçüncü gitmem olacak perşembe günü ben memnun kaldım ağustos başı doğumum arkadaşım ikinci doğumunu yaptı 15 gün önce çok memnun kaldı onun tavsiyesi ile gidiyorum bende
Meryemcee Nurci yaa çok sevindim bizde hayırlısıyla kucağımıza alalım insAllah memnun bi şekilde dönelim evlerimize benim 3.sezaryanjm olacak nasipse insAllah rahat olur 🤲
Edsn Nurci ben de damla hanıma gidiyorum ikinci sezaryenim olacak sezaryen olan birine denk gelmedim o yüzden soruyorum menun olmasına çok sevindim