Beklenmeyenmucizem Hanus onlarda bir yerde haklı aslında bazıları var çok anlayışsız ne desen boş kadınlar bile bazen anlayışsız davranabiliyor herkes ister yakınını yanında olsun ama bazı durumları engellemek için böyle bir önlem alıyorlar ama yardımcı oluyorlar hakkımızda hayırlısı olur inş sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi😊🤲🤲🤲
Hulya00 Mrv133 bilmiyorum ama zekai tahirdede tanıdık doktor ve hemşirmiz var yardımcı olurlar diye ve çevremdki eş dostlar çok memnun ordan bi gidiyim kendim bi göreyim bakayım
Canderinsumeltem FHKK bende etlik zubeydeye gidiyorum canim hatta gebe okulumuz var ucretsiz eğitim cok guzel onada gidiyorum
GozdeCemre Hulya00 asıl muayenelere devlete git Doğuma Özele git😀hele de Zekai tahir de ama ben ilk gebeliğim de 6 aylıkken gittim direk aldılar bence sende 1 2 ay önceden eğer Doğumu orda yapacaksan oraya git
Hulya00 GozdeCemre maddi durum olsa bende isterdim özelde yapmak ama gittigim özel bana uygun ama yeni doğum ünitesi yok o yüzden risk alamam çocugum ve kendim için yani eş dost gidenler memnun hem doktor ve hemşire tanıdık var yardımcı olucaklar ☺️
GozdeCemre Hulya00 haklısın en önemlisi yeni Doğan Zaten sonra bi sıkıntı çıkınca çocuğu o halde başka hastaneye falan götürmek çok fena ama özele gitsen de 1 2 kere de oraya git ki kydın bulunsun
Canderinsumeltem Çok kalabalik degil 10 kişi falan varız ama cok eğlenceli her ay oluyo sende gittiğinde gebe okuluna yazılmak istiyorum de şubat ayına yazarlar senide gerçekten cok guzel yeni arkadaşlar yeni bilgiler öğreniyorsun ve dogumhaneleri falan gezdriolarmis 💙💙 guzel bi deneyim olur en azından bizim icin