Mavisevgim Mutlumomm estağfurullah canım benim canım o kadar çok şey istiyor ki yiyemedigim 😅😅 sen yazsan da yazmadan da çekiyor yani
Mavisevgim cLearQueen 3 kaşık asla yetmez 🥺 sonra kontrolü kaybederim diye hiç yemiyorum az kaldı zaten 1 ay daha dayanıcam
Mavisevgim Sevvalll42 fikir oldu bana da hemen ben de şimdi sebzeli bulgur yaptım yanına cacık bir de karpuz
Mrvmrvmlh Mavisevgim kurbandaki kıymaları değerlendiriyorum canım bende böle yakım olsaydık bi tabak uzatırdım ☺️
Mavisevgim Mrvmrvmlh yiaa söylemen yeter 🥹 benim aklıma kıyma çektirmek gelmedi ya hepsi dolapta. Ve üşengeçlik aşırı var 34 haftaya giricez yarın
Mrvmrvmlh Mavisevgim üşengeçlik bendede çok 29. Haftadayım bende arada modum hiç olmuyo elim kolum kalkmıyor yemek bile yapamıyorum vala
Gokturkmom_ Mavisevgim Mercimek çorbası,kürdan kebabı ,Pirinç pilavı ,Çoban salata ☺️Tatlı da dün misafir vardı ordan kaldı ağlayan pasta😂
Ygmr01 Mavisevgim ben sadece pizza ve bisküvi pastası yapabildim yeter çok bile şişmanken anca bu kadar oluyor😂
Mavisevgim 06Pembemavi80 sebzeli bulgur yaptım içine yeşil biber kırmızı biber domates patlıcan koydum