Neferut Elfidaa çok teşekkür ederim normalde rahat biriyim ama çok kötü şeyler okudum az önce tek seferden bir şey de olmaz sanırım doktorum da zararı olmaz dedi içim bayağı rahatladı 🥰🫶🏻
Neferut Enfal_06 ben de pişman oldum doktora hemen sordum sorun olmaz dedi, bir şey olursa belli eder değil mi tahlil vereyim mi dedim hayır gerek yok dedi 🫢
Enfal_06 Neferut gerçekten bende yediğime pişman oldum 😁 bi daha yemem doktor bişey olmaz demişse bişey olmaz bencede
melekmi22 Neferut bebeğin eşine demek istedi büyük ihtimalle hani mesela asitli içecekler falan çok tüketmek zararlı aslında hiç tuketmemek lazım da içiyoruz mesela sigara bebegin eşine çok zararlı ama içen malesef ki içiyor
melekmi22 Neferut ay çok şükür çok mutlu oldum ❤🙏🏻 böyle diyeceğini biliyodum pastırma zaten kururken aslında pisiyo gibi bisey ve arada ufak kacamaklardan bisey olmaz 🥰🥰
melekmi22 Neferut sonuçta sende annesin bende anneyim seni en iyi ben beni de en iyi sen anlarsın 🥰 rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin yavrularımızı ❤🙏🏻
myavocado Neferut yemişsiniz artık, evham yapmayın çok kolay bulaşan bir şey değil toksoplazma. ama bundan sonra dikkat edin, çiğ et, tavuk, balık, yumurta maalesef tehlikeli
neslsah-1 Neferut ben snaa ne diyorm koca bir salamı bitirdim başka bişey istemiyodu canm çünkü tabi bende bilmiyodum o zaman sonradan öğrendim ama sqlam çoktan mideye inmişti 🤣🤣🤣
Neferut neslsah-1 aslında çok haklısın benim salam sosis sushi falan aram iyidir hamile olduğumu bilmeden ye yedim sıkıntı olmadı testlerde şimdi de olmaz ama ders olsun bir daha yapmamak gerek 😄😄