Asilmom50 Beyzanur_ 13 temmuz benim o kadar bunaldım ki biran önce doğsun istiyorum korku yok şuan ama hastaneye gittiğimde kesin olur😃
PelinBaskan Beyzanur_ vallahi yarın 11:30 da sezeryan doğumum var uyku yok heyecan korku en üst düzey
Busraoz Beyzanur_ Nasıl geçti size ya son günler benim 29’unda doğumum bildiğin zaman durdu geçmiyor🥹😅
Beyzanur_ @Asilmom50 az kaldı sabret son günler bana da geçmiyordu maalesef 😄😄 sağlıkla kucağımıza alsaydık bi 😍
Betulll06 Kuzukumubekliyorum benim de doğumum 12 Temmuz da olacak. Çoookkk heyecanlıyım heyecandan uyuyamıyorum ☺
Beyzanur_ @Kuzukumubekliyorum allah hepimiz yardımcısı olsun ya hem çok güzel bir bekleyiş hemde çok stresli 🥰😍😍
Tubadefne2019 Kuzukumubekliyorum çok sevindim .darısı başımıza bizim daha var.sezeryanmi oldunuz .nasıl geçti süreç. Devlettemi oldunuz
Kuzukumubekliyorum Betulll06 gözünüzaydın , sağlıkla büyütün. Benimde çok fazla oldu ama iyi gibiyim şimdi. Genel oldum ben siz?
Betulll06 Kuzukumubekliyorum teşekkür ederim Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın😊Ben spinal anestezi oldum. Bugün daha iyiyim ağrılarım azalıyor.