Buket1302 Kizlar hastane icin annenin neler almasi gerekli bebegin cogu seyi bitti sayilir kendimize neler gerekli
Mervealya1992 Buket1302 hastane ıcın pijama takımı lohusa takımı terlık taç terlık ve tacı ıstersen alırsın depend başka ustedıqın sey varsa alırsın örnk makyaj saç duzleştirci vs vs bunları yapmadım ana yapanLar var
momofmychildren Buket1302 Canım benim bu şekilde hepsini paylaşıyorum Bebek hastane çantası hemşireye verilecek 11li hastane çıkışı 2 adet bez alt açma örtüsü (gerekli olursa diye) YEDEK KIYAFET 2 tane alt üst takim 2 tane zıbın 2 tane eldiven 2 şapka 4 adet ağız mendili 2 adet alt açma örtüsü 10 adet bez pişik kremi kaşık biberon normal biberon ıslak mendil emzik 2 tane ince muslin örtü 1 tane kalın örtü ANNE İCİN GEREKLİ ŞEYLER 2 tane düğmeli pijama 3 tane lohusa kililodu/ depend 1 tane emzirme sütyeni 1 tane atlet 2 adet çorap göğüs pedi gümüş kapak göğüs ucu kremi terlik havlu hastaneden çıkarken giymek için elbise şarj aleti
Sinemm65 momofmychildren merhaba ya bende hazırladım çantamı ama hemşireye verileceklere 1 tane bez koydum 2 tane mi gerekli ? Çünkü giydirip direk odaya çıkarıyorlar 2 tane kullanılıyor mu? Ekstra 10 tanede bez aldım
momofmychildren Sinemm65 ben ne olur ne olmaz diye iki tane koydum bazen hemşireler stajyer oluyor bağlayamiyor