Mervealya1992 GuzelMelegimm valla ben spinal oldum tamam dogum anında cok gyzel ama 8 saat snra o uyusma gecınce cok acı cektım agrı kesıcı verıluyordu ama oyle acıyı bıtırmıyor ne bılım sen bjljrsın ama ben bu dqumumda epidural ıstıcem
Mommmmy GuzelMelegimm bende ilk doğumumu spinal yaptım bunu epidural dediler ama aynı hastanede arkadaşımın epidurali çıkmış fark etmemişler çok ağrı çekmişti 🥲 ondan korkuyorum çünkü sırtında kalıyor ve ameliyat esnasında seni kaldırıp bakma şansları yok
NNanelimonn Ben 6 yıl önce epiduralle sezaryen doğum yaptım.Aşırı rahat bir doğumdu.Spinal ve eğidural farkını araştırdım internetten biraz tüm sayfalar spinal çok daha iyi yazmış.Doktoruma danışacağım ben de.
GuzelMelegimm NNanelimonn beni de bilgilendirir misiniz neden spinal iyi yazmışlar acaba. Kafam çorba oldu benim de
Canimoglumee GuzelMelegimm ben oğlumda olmustum canım. Çok rahattı ancak ilacı çıkarınca aşırı bir ağrı olmustu boynumdan aşağıya hastaneden çıkarken ağlamıştım ☺️
Canimoglumee Ağrı hissedince düğmeye basıyodum ama en son çıkarırken değilde sonrasında ağrı oldu yoksa öncesi rahattı