Babycome123321 Kızlar bebek kıyafetınde ne almam gerek bilmiyorum ilk hamilelik doğum kasım da ben de 0-3 aylık alayım diyorum ama mesela kaç tane zıbın kaç tane takım almam gerek zıbınlar uzun kollu mu olsun hiç bir fikrim yok bilenler aydınlatabilir mi
ipeklinaismom Babycome123321 bence sayı olarak sınırlama kendini biz Nisan doğumluyum 0-3 ve 3-6 olanları şuan bile giyiyo 3 aylık oldu 5 kg . Kusma çok oluyo günde üç kıyafet degistirdigim oluyo fazla fazla vardı herseyden çok alma giyilmez diyenlere kulak asmadim hepsini de giydirdim hevesimi de aldım valla
Zeyyno_ Babycome123321 Uzun kollu al herseyini sonuçta artık kış bebeği oluyor zıbın en az 10tane olsun 0-3ay 3-6ay yine öyle takım olarakta 6-7takim 0-3ay alsan yeterli genelde 3-6ayi DHA çok giyiyor ona göre alışverişini yaparsn cnm zaten gerisi çorap bere vs sana kalmis
Berivan_sr Babycome123321 ben 11 tane uzun kollu zıbın 11 tanede kısa kollu zıbın aldım Eylül sonu doğum olucak zıbın çok kullanıldığı için oyle yapmak istedim gözüme güzel gelen içime sinen ne varsa aldım ilk gebeliğim olduğu için içimizde bişey kalmasın dedik eşimle 😅😅 onun dışında 4 5 tane tulum bere eldiven fln da her birinden 4 5 tane sadece çorap almadım daha
Babycome123321 Berivan_sr ya tulum çok tatlı da altını degıstırırken zor olur mu dıye düşünüyorum hep 🥲
Berivan_sr Babycome123321 bence olmaz ya ayak kısmından çıt çitli tarafını açıp ayakları çıkarıp temizlenir fermuarlı zor olabilir onu bilmiyorum benimkiler çıt çıtlı