TgceDfne Kızlar merhaba 11+4 deyiz şuan. Doktorum küçük ihtimal kıza benzettim ama kesin bir şey diyemem dedi. 11. Hafta da cinsiyet öğrenen varsa aranızda değişme ihtimali oluyor mu kızlar sizde ne dedi doktorunuz 🤗🤍✨
elif475475 TgceDfne ben 13 te erkeği tam tamına görmüştüm çok çok netti fotoğrafı bile saklıyorum 😅 ama kız olsa güvenmezdim ben ya 15 16 ya kadar emin olmak isterim 😁
Erinroz TgceDfne bende 11+3 üm kıza benziyor dedi ama kıyafet almayın soru işareti ekledi dosyaya bakalım çok merak ediyorum
Dyg61 TgceDfne benimde 11+4 oldu bugun doktor randevum var cinsiyet alakalı bişeyler soylemesini bekliyorum heyecanla bakalım ne dıcek 😄
Alyask TgceDfne benımde cumartesi 11 hafta olacak doktor cinsıyet tahmını yapacak bakalım bekliyorum heyecanla insan ikinciyi daha fazla merak edıyormus 🌸
TgceDfne elif475475 Bende emin olamadım işte sağlıklı olsun tabi de değişir mi acaba kız mıdır insan merak ediyor 🥰
elif475475 TgceDfne evet ikincide daha çok merak ediyor insan aslında ben şu anda 5 hafta nasıl geçer onu düşünüyorum 😅
Erinroz TgceDfne elbette başta sağlıklı olsunlar uslu olsunlar minnoş olsunlar huyları suyları güzel olsun ben kızımda çok çektim hâlâ da zıpır zıpır maşallahı var o yüzden kendime ve herkese hep öyle dua ediyorum😁
Dyg61 TgceDfne %90 erkekmiş 😍bir oğlum daha oluyor kıpırdı kıpırdı ya 5 bucuk santim ama hareketliydi baya 😄
TgceDfne Erinroz Ayy amin ne güzel bir dua oldu öyle 🥰 benimde kızım çok zor erkek çocuklarına taş çıkarır 🤭 sağlıklı uslu hayırlı evlat olsunlar inşallah 🌼
neslsah-1 TgceDfne normal ben bile 10+3 te bariz bebeğimin erkek olduğunu gördm belliydi yani erkek olduğu