elif475475 TgceDfne ben 13 te erkeği tam tamına görmüştüm çok çok netti fotoğrafı bile saklıyorum 😅 ama kız olsa güvenmezdim ben ya 15 16 ya kadar emin olmak isterim 😁
TgceDfne elif475475 Bende emin olamadım işte sağlıklı olsun tabi de değişir mi acaba kız mıdır insan merak ediyor 🥰
elif475475 TgceDfne evet ikincide daha çok merak ediyor insan aslında ben şu anda 5 hafta nasıl geçer onu düşünüyorum 😅
Erinroz TgceDfne bende 11+3 üm kıza benziyor dedi ama kıyafet almayın soru işareti ekledi dosyaya bakalım çok merak ediyorum
Erinroz TgceDfne elbette başta sağlıklı olsunlar uslu olsunlar minnoş olsunlar huyları suyları güzel olsun ben kızımda çok çektim hâlâ da zıpır zıpır maşallahı var o yüzden kendime ve herkese hep öyle dua ediyorum😁
Dyg61 TgceDfne benimde 11+4 oldu bugun doktor randevum var cinsiyet alakalı bişeyler soylemesini bekliyorum heyecanla bakalım ne dıcek 😄
Alyask TgceDfne benımde cumartesi 11 hafta olacak doktor cinsıyet tahmını yapacak bakalım bekliyorum heyecanla insan ikinciyi daha fazla merak edıyormus 🌸
Dyg61 TgceDfne %90 erkekmiş 😍bir oğlum daha oluyor kıpırdı kıpırdı ya 5 bucuk santim ama hareketliydi baya 😄
TgceDfne Erinroz Ayy amin ne güzel bir dua oldu öyle 🥰 benimde kızım çok zor erkek çocuklarına taş çıkarır 🤭 sağlıklı uslu hayırlı evlat olsunlar inşallah 🌼
neslsah-1 TgceDfne normal ben bile 10+3 te bariz bebeğimin erkek olduğunu gördm belliydi yani erkek olduğu