Ebrubal Kızlarr merhaba 🤗 12. Haftama girdim bugün doktora gittim doktorum ultrasonda bebeğimin fotosunu zor çekti kıpır kıpır hiç yerinde durmuyo kalp atışını bile tam dinleyemedik benim gibi olan varmı olan varsa cinseyeti ne oldu hala cinseyet öğrenemedm🙈🙈 meraktan çatlıcam 😩😩
Odaanne Ebrubal hala cinsiyet öğrenemedim derken ?😕 12. haftaya girmissiniz belli olmamasi gayet normal
Selindikci35 Ebrubal canim bnde 12+2 olarak bugun gittim hem 2 li tarama yapildi..Bizim doktorda bisey soylemedi ama biraz daha beklemek gerekio.Bi kac haftaya net olarak ogrenmek daha iyi aslinda..Saglikli olsunlarda
Duyguanneoluyor Ebrubal 11. Haftada aynısını yaşadık doktorum tatlımı yedin diye sormuştu hatta Prensesim olacak 😄
sonsuzmasalim Ebrubal cinsiyetini haftaya öğrensen bile beklemekte yarar var. doktorlar 20 haftalık olana kadar kemik yapısından dolayı tahminde bulunuyorlar cinsiyetini. yanılma payı yani baya yüksek. eğer alışverişini yapmaya başlarsan sonra cinsiyeti değişirse elinde kalır🤷🏽♀️
Ebrubal Benimle beraber bi arkadaşm daha hamile 12.ci haftasında öğrendi bugünde doktorum ikili teste öğrenirsin dedi haftaya onu yaptırıcam. Biran önce cinsiyetini öğreniyimde ona bişeler almak için çok sabırsızlanıyorum 😇
Senbibak sonsuzmasalim canım kemik yapısı olayı hikaye youtube da video var aç seyret kemik yapısından cinsiyet belli olur mu diye öyle birşey yokmuş
Esrarslan sonsuzmasalim bende 12 haftalıkken doktora gittimde söylemiştim kemik yapısından tahminde bulunuyormuş diye doktor bana öyle bişey Yok kemikten felan cinsiyet belli olmaz demişti küçük olduğu İçin çocuk kendini göstermediği sürece tahminde bulunmaları zor
sonsuzmasalim Senbibak bana doktorum kendisi söylemişti. 12 haftalık bebeğin cinsiyetini öğrenenlerde bebeğin daha genital bölgesi gelişmemiştir dedi. hatta 3 doktora gittim cinsiyetini erken öğrenmek istediğim için 3ü de aynısını söylemişti. sonra 15 haftalıkken doktorum erkeğe benziyor ama henüz genital bölgesi tam gelişmemiş 20 haftalık olana kadar bekle dedi ve 20 haftalıkken de erkek kaldı cinsiyeti değişmedi😊
Mayasey Senbibak Kemik yapısı dediği.. Cinsel organın kemik yapısı 😂 nub teorisi diye yazın İnternete Bi araştırın isterseniz
sonsuzmasalim Esrarslan bana 3 ayrı doktorda öyle anlatmıştı ve öyle olduğu içinde tahminde bulunmak istemediler genital bölgesi gelişmesini bekle dediler ve anca 15 haftalıkken tahminde bulunmaya başladılar
Esrarslan sonsuzmasalim aynen bende gecen 14 gittim başka doktora direk erken dedi söylemedi bebiş hareketli olmasına rağmen 12 de gittim de doktor tahminde bulundu bacaklarını açtı bebiş bi çıkıntıdan dolayı tahmin etti onuda kemik yapısı felan diye sordum yok öyle bişey dedi 😊 ama bakalım değişti mi değişmedi mi heycanla öğrenmeyi bekliyoruz bizde artık hayırlısı 😂
NeslihanOner Ebrubal hala mı 😊 ben 17. Haftamdayım daha öğrenemedim. Hatta daha geç öğrenenler var yani
sonsuzmasalim Esrarslan evet kızlarda genital bölgesinde bu kadar şu kadar çizgi olur erkeklerde de bu kadar şu kadar olur derler o yüzden kemik yapısından ötürü tahminde bulunuyorlar diyorum zaten🙈 genital bölgeleri çünkü erken haftalarda daha tam gelişmemiş oluyor ve 20 haftalık olana kadar sürebiliyor genital bölgenin gelişmesi. sağlıkla gelsinlerde cinsiyetleri pek mühim değil ama ya😍🙈
Ebrubal Arkadaşımın bebeği bacak arasını acıp pipisini çekmiş doktor ultrasonda. Doktorlarda işime geldiği gibi sölüyolar sanırım
ysmnnnn Ben 12.haftamda gittiğimde bana kıza benziyor dedi 13 te yüksek ihtimal kız dedi 14 te %100kız dedi 16da ne olacak merak ediyorum ama şimdiden aldım pembiş kıyafetler
kocisininprensesi Ebrubal bence detaylı ultrasona kadar beklemelisin, benim 11-17. haftalar arası erkek demişti, 17 de kız olduğunu öğrendik. Detaylıda da kız olduğu kesinleşti. Bence beklemelisin canım☺️
Ebrubal kocisininprensesi İnsanın yıllar sonra bi bebeği olunca çok sabırsızlanıyor yıllardr hayalini kurduğum bekledğim anı şimdi bi kaç hafta daha beklemek çok zor geliyor 😌 böle bi bebek mağazaların önlerinden geçmemeye çalışıyrm bişe falan alırım dayanamam die 😂😂
Meryem67 Ebrubal ben 16 haftalık 1 günlük hamileyim cinsiyet daha yarın mi belli oldu yani 15 haftadan sonra gösteren bebek gösteriyor