Hilal2901 benimmentalsaglik evet basta hiç inanası gelmiyor insanın sonra bir atıyor seni ahsjsndnsknd
benimmentalsaglik Hilal2901 valla bende 3 yegen olunca cok inaniyorum insani donunda salladiklarina 🤣🤣🤣
Lalemmm12 Hilal2901 ahahahah kız bari sen yapma bu lafları duymaktan sıkıldım bunlar iyi günlerin emeklesin ozaman gör yok ek gıdaya geçsin o zaman gör
Hilal2901 Lalemmm12 balla bir yaşında bebem var tecrübe ile sabit ahahshshhss simdi tekrar dogurcam bir de ozaman yorumlarım 😂😂😂
Ezomommy Hilal2901 38+0 cuma kontrolüm var her şey hazır kasılma çok sancı yok üstüne ağır bir grup geçiriyorum karnımın ağırlığı da üstüne 😂
Umutaren Hilal2901 çok teşekkür ederim canım bakalım nasıl olacak yaşayıp göreceğiz sağlıkla gelsin de minigimiz 😅
Crnsln Azzebus ya benim de en son 30 larda çıktı 44 oldu 1 kere ama açılmama bakmıyor doktor neden acaba
Hilal2901 benimmentalsaglik yeğen dediğin nedir ki gülüm sen bir de bebeni gör 😂😂 yeğeni annesine paslama şansın var bunu yok 😭😂😂
buseyusuf27 Hilal2901 vala yemedgm sey kalmamıstı ama anlamadm doktora sordm normal suan haftasyla uyumlu devam edyo dedi korkma dedı bakalm
Azzebus Crnsln bende çatı muayenesi yaparken işte gördü sana yapıldı mı çatı muayenesi bi de kaç haftalıksın