xhbgns Lilaaaaa Gabardaki dogalgaz bizde patladi, dogalgaz bulunca ucuzlamasi gerekirken pahalilastiran tek ulkeyizdir.
xhbgns Aselbelinay Ay ben sizin dogalgaza daha cok sasirdim yani bu sicakta nasil o para gelebilir suyunu cikarttilar iyice
xhbgns Aselbelinay Kimi kime sikayet ediyoruz ki zaten o yuzden ben sikayet etmedim ama odemesem ne olur ki diye dusunuyorum 😂
xhbgns Pamuk Hahahah tabii bir nevi bizi cezalandiriyor da olabilir kendince bak bunlara oy verirseniz boyle olabilir diye beklerim
Maviyesill xhbgns valla ilk defa bende şokum 😂 hergün makina çalışıyor duş her gün mutfakta desen su sürekli temizlik vs
DNZMHMHT Akkdkxjdndbn ben diyaebakirdayim dediğim gibi bu ay 250 grldi annemler 780 ablam 350 kaynanam 370 valla bu sekilde geldi bu ay.
DNZMHMHT Dilek_04 anladim canim valla bilemedim ki tabiki 1 yıl once mesela bu aylarda benim fsturam 130 140 gelirdi simdi 250 geldi. Zamlar da var aslinda
Dilek_04 DNZMHMHT tabi 1 yılda o kadar zam geliyor doğrudur . Ben şuan batıdayım ben ve eşim tekiz 600 700 arası geliyor.