xhbgns 1prensesannesi__ Sisli’de oturuyorum ben bizde genel su faturasi geliyor pay olceri ayri her dairenin pay olcere gore daire basina yansitiliyo isinma/sicak su/soguk su olarak hepsi tek faturada geliyor ama kisin ben bu meblaglarda faturayi odemedik hicbir zaman 🤷🏼♀️
xhbgns HmerveK Ben bakamiyorum maalesef daire bazinda gelmiyor su faturasi genelden pay olcere gore boluyorlar ama yonetimden isteyecegim fatura gorselini bakacagim mutlaka allah bilir kac yazmislardir
xhbgns Busekrtl Vallahi var ben de gorunce sasirdim hatta aidati yeni odedim eksik mi odemisik diye sasirdim detayda gordum ne oldugunu
Tugcev xhbgns yazın rahat ederiz doğalgaz faturası yok diye iple mayısı haziranı çekiyoruz. Şimdi toplam faturalar yine kış kadar oluyor 🤦🏼♀️ insan şikayet etmekten de yoruluyor. Çözüm yok
xhbgns Tugcev Kimi kime sikayet edecegiz ki bizde bir laf vardir kopek kopegi isirmaz diye turkcesi bu sekilde tam olarak durum bu, olan bize oluyor. Zengin yine daha zengin, orta sinif kayboldu fakirse olmek uzere…
xhbgns Kardelen120o Ay gercekten yuh yani size 100%den de fazla yapmislar ne yapiyorlar acaba adamina gore zam mi 😂
DNZMHMHT Akkdkxjdndbn canimsen dogunin neresnde oturuyorsun 20 tk 60 tl lik fstura mikaldi. Bende dogudayim asiri asiri da tasarruflu kullanırım suyu. 250 grldi bu ay kaynanamlar annem ablamfalan 400 den asagi gelen yok. 60 coksasirdim
Dilek_04 DNZMHMHT bende doğuda yaşadığım zaman 100 TL yi geçmezdi. Şuan Batı dayım gerçekten o az gelen faturaların acısını çıkartıyorlar resmen 600 700 arası geliyor suyumuz.
Deletedmom_110 xhbgns yada Suriyeli din kardeşlerimizin! Maaşlarına zam yapıldı ve acısı her zaman olduğu gibi bizlerden çıkıyor…Lanet olsun artık diyecek hiçbir söz kalmadı
xhbgns Deletedmom_110 O kadar haklisiniz ki, din kardeslerimiz adi altinda sessizce istila ediliyoruz.
DNZMHMHT Dilek_04 tamam canim ama 100 tl diye bahsettigin ne zaman yani. Ancak baglar mahallesinde oturuyorsan muhakakka bi kacak bisu vardir kacak ta bu su cesmesi vardır. Inan artik su zamlarla doguda da fok oyle dusuk faturalar kalmadi. Bide ordakini birdan cikarmak degilde ordaki kullanim miktsrlari yuksek oldugu icin tuketilen enerji fszla oldugu icin yuksek geliyor. benim esim bu tedas firmasinda bi kac yil calisti. Bolgeye gore harcanan su miktwri belli ellerinde eger onu karsilamiyorsa faturalar bi sonraki ay o bilgedeki tum halka bolüsturuluyor o fark. Cunku bu demektirdi o bolgede kacak var
Maviyesill xhbgns bi tek bize ucuz geldi bu ay bende ona şok oldum normalde 300 gelirdi bu ay 137 geldi
Fatma_Fatma xhbgns benim kaynanama 100tl gelmiş kadın 1hafta evde durdu anca eltim onun üst katında oturuyor 4kişiler 260gelmiş ben en üst kattayım 3kişiyiz 300gelmiş üst kata çıktıkça fiyatta artmış.normalde 150den aşağı gelirdi misafirim gelirse anca geçerdi