Nurnisanur Kahvaltı yerine kendime biraz kabak çekirdeği ceviz süt yanına meyve koyuyorum hem daha pratik hem sağlıklı geliyor bana canım kahvaltılık istemiyor, eşimse bebek vitamin alamaz diye korkuyor korkuları yersiz mi haklı mi acaba
BeyzaGrcn Nurnisanur hergun yumurta yemelisiniz bence kahvaltıda bebegi en çok geliştiren kilo aldıran şeylerden biri ben tiksinmistim 10 gün geride çıkmıştı gelisimi gunde 4 yumurta yememi söyledi
Nananan Nurnisanur bence olur niye olmasın ki öyle bir şart Yok bence ben de her zmn kahvaltı etmiyorum nazende akşamdan kalan yemeğim oluyor onu yiyorum Ztn İlk hamileliğimde hiç bir şey yemedim patates kızartması mercimek çorbası elma portakal o kadar
Meliss_t Bu saydığınız besinleri ara öğün olarak tüketmeniz gerekiyor kahvaltı tabiki de şart peynir haşlanmış yumurta bunlar çok önemli
Nurnisanur BeyzaGrcn bir ara iki ay aralaiksiz hergün yedim nerdeyse yumurta şimdi son trimesterdayim yemeli miyim bilmiyorum sıcaklarda da insan yemek istemiyor
Sinemm66 Bazen benimde canım hiç istemiyor ama eşim yemek zorundasın bebeğimiz için diyerek zorluyor yiyorum bende
Nurcantas65 Tiksindiğin şeyi illa yemek zorunda değilsin. Örnek yumurta sevmiyorsan pankek yapabilirsin, Smoothie kasesi,yulaf kasesi yapabilirsin. İlla 7-24 yumurta yiyecem diye birşey yok kahvaltıda