Badehandekuzey Her hamileliğimde olduğu gibi anında şişen bir göbeğim var ve iştahlıyım çok şükür bulantım olmuyor canım be çekse yiyorum zaten balık etliyim 60 kilo kalıyorum 80 küsür doğuruyorum ama 2.ayından itibaren sanki 4 aylık gibi gözüküyor. Bunu gören herkes anlıyor hamile olduğumu belim ince göbeğim top gibi önde çıkıyor. Kontrole gittiğimde 18 haftalık bi bayanın karnı benimkinden küçüktü biraz canım sıkıldı erken kilo almışım hissi verdi 🥲Sizin ne zaman belli oldu?
Tazeanne123456 Badehandekuzey bende 10+2 yim şimdiden 2 kilo aldım ve göbeğim benim de 4 aylık hamile bir arkadaşla aynı. Bazı insanların iç karnı geniş olmuyormuş bebek çilek kadar bile olsa rahim portakal büyüklüğündeymiş o yüzden sanırım
Evrimnbe Badehandekuzey bende 8+4deyim bulantım vs olmadı iştahım da açık değil ama karnım büyüdü herkes şaşırıyor daha erken nasıl büyüdü diye gergin duruyor ve şişik üstelik henüz kilo da almadım aynı kiloyu koruyorum hamile kaldığımdan beri 57yim ama karnım büyük duruyor belimde ince değil hatta şuan daha da kalınlaştı
Bahar2210 Badehandekuzey 27 haftadayım zaten kilolu hamile kaldım ve hanşleliğşmin başından hiç kilo almadım du 2 haftdada 2 kilo almışım anneme geldim çünkü 😁😇 ama benim karnım 8 9 . Ayda anca çıkıyor ikl hamilelğimdede böyle oldu iç karnım geniş belli olmuyor bence sizinkide dardır ondan erken çıkıyordur tadını çıkarınn bende çıksın azcık hamile gibi gezmek isterdim şahsen 🤣🤣 sabah hiç bişey yok yok gibi tekme atmasa anlmam 🤣🤣 akşam biraz çıkıyor 🤣
Eslam Badehandekuzey 3 aylikken 7 aylik gibiydim şuan 33 haftalik normale döndüm herhalde cok kilo aldım bnde +16 falan
Badehandekuzey Tazeanne123456 al benden de o kadar 10+3 üz bugün ve tartılmaya korkuyorum 🙊 doktorumda fazla kiloya karşı bir tip. Bugün kontrolüm var 65 bile çıkabilirim o derece aldım yani bakalım ne dicek
Badehandekuzey Evrimnbe canım acaba kilo almadığın için gergin çıkmış olabilir mi? Benim 3.gebeliğim karın kaşlarım gevşek acaba ondan mı dedim🤔
Badehandekuzey Bahar2210 anneler iyiki varlar🥰 bende hamura düşkünüm almayada meyilli bir tipim aslında az çıksın eski kıyafetlerimle idare etmek istiyorum ama eşiminkiler dışında bana olan kıyafetim yok maalesef😂
Evrimnbe Badehandekuzey bilmiyorum ama çok gergin duruyor ve şiş belli oluyor yani daha şimdiden hamile olduğum😁
Bahar2210 Badehandekuzey bende almaya çok meyilliyim bu hamileliğimde nasıl almadım aklım almıyot her hamilelik farklıymış onu anladım kzıımda aşırı rahat bir hamileyken şuan oğlumu bekliyorum kızımda yaşmadığım ne barsa bunda yaşadım yaz hamileliği zormuş bunuda anladım 😀 kış hamileliği candır
Momybaby Badehandekuzey benide her gören doğuracak gibisin dedi hamilelik sürecimde, hele kaynana ve annemden tuzu kes lafı duymaktan kusucam:( ve tuzlu da yemiyorum. Anlamamıyorlar 🥲
bmmmm Herkesin yaşı,kilosu,boy,kan değerleri vücut yapısı farklı o yüzden kimse ile kendinizi kıyaslamayın her hamilelik kendine özgü 🎈
sltn2686 13.haftadayım 1bucuk 2 kilo almıştım hamileliğimi öğrenince hemen 😂 8.haftadan bu yana hiç kilo almadım . bence ilk aylar şişkinlik oluyor o yüzden birden geldi diye düşünüyorum (boy 171 kilo 62)
Merve-metin Badehandekuzey mide bulantım olmasına rağmen yiyorum zorluyorum kendimi yarın tam 8 haftalık olacam hamileliğimi öğrendiğim zaman 5 buçuk haftalıktı dr tartıya çık dedi baktı 45 kiloydum dün sağlık ocağında tartılmış 47.5 çıktı 1 buçuk hafta gibi bi sürede 2.5 kilo almışım ve benimde sanırım iç karnım dar şimdiden karnım hafiften çıktı yada kilo aldım diye bilemiyorum
Mervealya1992 Badehandekuzey karnının darlıgıyla alaklı o benm iç karnım dar mesela ılk kızımda daha 3 ayda 5 kg almıştım😂 3 ayda hemen hamıle olduqum anlaşılıyordu dışardan bundada 6 haftalıqım hemen gobişim belirlendi
Nurcantas65 Eğer ilk gebelik değilse karın büyümesi erken oluyor. Bende 10 haftayim daha 4 aylık duruyor göbeğim 2 bebeğim bu arada. İlkinde 6 ayda zar zor belli oluyordu
meryinthemood Badehandekuzey 14 haftalık hamileyim ilk gebeliğim. ben 50 kiloyken bile göbeğim olduğu ve sık sık kilo alıp verdiğim için beni yine kilo almış zannediyorlar😅 aslında normal bir insan evladı nasıl yerse öyle yiyorum, yürüyüş yapıyorum çalışıyorum zaten hem evde hem işte hareketliyim yine de nasıl kilo aldığımı anlayamıyorum diyetisyene gittiğim halde. Ben de hala şaşkınım. Kilo almamak için yemesem bebeğe zarar. 🥹