dudu07 Kizlar 37+4 haftalik hamileyim dün kontrolüm vardi nst de duzensiz sanci cikti. Vajinal muayene olmadim istemedim. Dün geceden beri sürekli wcye gidiyorum bagirsak hareketlerim artti ve belimde adet agrisi gibi bir agri var ,acilma mi oluyor acaba ?
Ceylankarakus dudu07 ben bu haftada doğum yaptım bel ağrım vardı ve suyum gelmeye başlamıştı ama benim başından beri hep sancım vardı ve belime atıyordu bı baktırın isterseniz
Hilal2901 dudu07 kız niye olmadın açıklık var mı bakardın iste bir için rahatlardı ❤️ suyun gelmeyip kanaman olmadıgı sürece soeun yok sancılarının düzene girmesini beklemekten baska bir seçenek yo zaten
myangelson dudu07 olabilir evet. Benim de belden girmişti sancı sonra şiddeti giderek artmıştı. Takip edin sancilarinizi kasılma için dakika tutun dakikası düzenli devam ediyorsa ve şiddeti artıyorsa, hareketle veya dinlenince geçmiyorsa gerçek sancidir. duşa girerseniz iyi gelir açılmayı kolaylaştırıyor doğum sancılarıysa
dudu07 Hilal2901 acilmaya baktirmak beni cok ürpertiyor hic rahat olamiyorum, olmasa olur mu dedim doktorda kabul etti