Gulnarty Merhaba arkadaslar ben 8 haftalik hamileyim,ama hic bir bulantim yok,sadece kasiklarimda agri var ay sonu gidicem yine ultrasona bir sorun olmaz insAllah sizde boylemisiniz bu normalmi?
Tazeanne123456 Gulnarty benim de 10+2 deyim çok şükür şu ana kadar hiç bulantım olmadı kasıklarım ilk zamanlar daha ağrıyordu şimdi o da çok yok herkes buradan çok kötü geçiyor diyor benim hiçbir bulgum da yok bu sefer niye böyle diye de kuruntu yapıyorum 😄
Merve-metin Gulnarty bu çok iyi bişey bulantının olmaması canım bende yarın tam 8 haftalık oluyorum öğrendiğimden beri bulantı var ilaçta kullanıyorum ama 3 gündür ilaçta fayda etmiyor yediğimi içtiğimi çıkarıyorum böyle olunca bebek beslenemiyor diye düşünüyorum hayat resmen zindan gibi geçiyor dua et canım bulantın olmasın
startown Gulnarty 7haftalığım bulantı vs hiç bir sıkıntım yok şükür ama ilk gebeliğimde de 2.aydan sonra sürünmüştüm inşallah bunda hiç olmaz bulantım 🥲 Şimdilik iyiyz henüz doktora gitmedim hemen gitmiycem 2hafta sonra felan gderim muhtemelen
Ilona Ben de 8 haftaligim. Bu haftaya kadar cok zor gunler gecirdim, zayiftim. Simdi mide bulanmasi, yimek yiyememe bunaltiyor beni
ysmnn19 Gulnarty Biz de 8. Haftadayız mide bulantım yok denecek kadar az , çok şükür Herkesin yaşadığı bir durum değilmiş şanslıyız bu konuda 🤭