lilyum_ Pamiramsi testim de yok ki zaten. İki gün önce kanda negatif cikan deger simdi teste de düsmez ki
lilyum_ Pamiramsi regl olmazsam haftaya falan yapıyım diyorum. Zaten cok kasık agrim var kesin bi iki gune olurum
Pamiramsi Pamuksekercim amin inşallah ben kötü düşünmüyorum artık alıştım zaten yoksa yoktur da olsun yani kaç zaman oldu 🥹
Pamuksekercim Pamiramsi bende iki senelik evliyim bende o kadar test yaptım ki tek çizgi çıkınca oturup agladigim günleri bilirim iki senenin mucizesi diyorum
CeylanAk İkizlerimide böyle silik bir çizgiyle öğrenmiştim insan gerçekten hissediyor Allah kimseye aratmasın inşallah vardır var gibi ama çok yeni :)
Elif-ada- Pamiramsi Testin kendi çizgisi sanki geçen bende yaptım paylaşmıştım sonra kayboldu çizgi prodoktormu testiniz inşallah yaniltmaz hayırlı haberi alirsiniz
Merve2558 Pamiramsi çok ince bı cizgi büyük ihtimal daha çok küçük hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Waitingforpearl Pamiramsi yaa var gibi sanki ama regl gününü mü beklesen emin olmak için🥹 en hayırlısı en güzeli olsun 🌸
Kur Pamiramsi Hayırlısı Allahtan canım benim. Ben seni bayadır görüyorum çok istediğini biliyorum bende bir düşük yaşadım şimdi olsun diye o kadar istiyorum ki rüyalarım hep bebek. Ben inanıyorum olacak inşallah tez zamanda sağlıkla 🌺🌺