Pamiramsi Hala yeterince yükselmedi ama sanki yükseliyor mu ?? Belli belirsiz görünmeye mi başladı ? 🙂 İnşallah bu sefer benimledir. Aslında hiç umudum yok da bakalım.. Bat 12, adete 2 gün kaldı ![](
Alparslanmom__ Pamiramsi Allah sizede sağlıklı hayrlı evlat nasıp etsin inşallah herşey gönlünüzce olsun 🙏
Bade0022 Pamiramsi bende oğlumu böyle öğrendim hemde bu marka testle 12 di betam istersen bekle istersende kan ver hayırlı neticeyle dönersin inşallah
Pamiramsi alyawong00 dimi çok minicik ama var gibi sanki inşallah yarın daha da net olur sonra daha da net olur ve adet görmem inşallah 😂
alyawong00 Tutaste_ çok hafif belli oluyor zaten testler bazen yanıltıcı olabiliyor kanda daha net çıkar
Adenmom_ Pamiramsi ben de gördüm silik çizgiyi rabbim gönlünüze göre versin inşallah mutlu haberler alın 🤲🏻
Pamiramsi Tutaste_ sizin postlarınıza bir göz gezdirdim bu konuda bir şey söylemek isterim. Burada testim hatalı veya gerçekten negatif de olabilir. Mesele birbirimize umut ve destek olmamız zaten. Bu sert üslubunuzla yalnızca moral bozuyorsunuz. Ben çizgi gördüm diyenlere kan testim negatif çıktığı zaman nasıl pozitif dersiniz demiyorum. Sonuç bekleyenlerle sonucumu paylaşıp gerekirse yine beraber üzülüp birbirimize destek oluyoruz. Burası zaten aynı duyguları yaşayan insanların birbirine deste olduğu bir platform. Siz doğru bulmayabilirsiniz tabiki sizin düşünceniz. Ama bunu daha yumuşak bir dille söyleyebilirsiniz. Örneğin testler yanıltıcı olabilir kan ver istersen derseniz de ben size hak verip kan vermeye gidebilirim. Emin olun bende sizin gibi defalarca test yapıp negatif gören biriyim. Bu testin de negatif olabileceğinin farkındayım. Yine de benim gördüğüm çizgiyi başkaları da görecek mi diye merak ediyor olabilirim. Bu mesajıma sert bir üslupla yazacaksanız cevaplamayın lütfen. İyi günler
Tutaste_ Pamiramsi wllah akıl fikir versün posrtlarima göz gezdirmiş ve çıkardığı kanı ya bak bidaha oku bakalm. Sana umuriy versem daha mı iyi he benim 7 sene olmadı boş bizide heveslendirdiler kıcımıza patladı. Yazdıgımın gineresinde sert bişey var sizede biiey denmiycek şakamısınız sabah sabah kan vet dedik ne dedik ben körlüğümle kalıyim dedim aman kime ne anlatıyorum
Tutaste_ Pamiramsi Sonuç bekleyenlerle sonucumu paylaşıp gerekirse yine beraber üzülüp birbirimize destek oluyoruz. İçiniz kötüysr ben napiyim ben hiç kötü bişey dediğimi düşünmüyprum kan ver ben görmüyorum garanti olsun dedim ferman yazmıssınız
Pamiramsi Bade0022 evet adet günümü beklicem kan vermek için 🥹 inşallah o zamana kadar da koyulaşır da güzel sonuç alırım
heyben Pamiramsi belirtiniz var mıı? şundan soruyorum umutlandırmak istemem ben test yaptım silik bile yoktu inanmadım kan verdim 18 beta ile öğrendim, testte 20yi falan geçmesi gerekiyormuş sanırım 🥹 belirtiniz varsa hissediyorsanız negatif çıksa da çok kesin değil
Pamiramsi Pamuksekercim aminnn inşallah bu ay gelmiştir yaaa belirtilerim var gibi ama inşallah adet belirtisi değildir ahaha
Pamiramsi Buseirgit vercem zaten hastanedeyiz 😂 görümcem ameliyat olcak o gitsin bende kan vermeye insem mi diyorum ama bir yandan da adetimi bekleyim diyordum 😁
Pamuksekercim Pamiramsi benimde iki gün gecikmisti adetim geçen ay gittim test yaptım iki çizgi çıktı snr inanmadım gittim bı daha test aldım iki çizgi çıktı snr gittim Perşembe günü sağlık ocağına cuma günü öğleden snr çıktı o zaman dört haftalık olduğunu öğrendim yarın ilk ultrason olcak bakalım ins isteyen herkese versin hiç kötü düşünme