Gmzgm 12 haftadan beri kanamam var 14 haftaya girdim artik bi gün sadece leke geliyo diğer gün aktiflesiyo pıhtılı sulu kanama ve ağrılı oluyo kanama alanım varmış hala sizin ne kadar sürmüştü her gün düşünmekten psikolojim bozuldu ruyalar görüyorum
OnuurrMom Gmzgm Canim ben 33. Haftadayim hala kanamam var progestan kullaniyorum haftaya birakicam muhtemelen doktorun sana da vermistir kanamayi kesiyor 🌼
Balkan77 Gmzgm 7. Haftadan beri kullanıyorum 11+5 günlüğüm Protestan ve pruloton iğne kullanıyorum lekelenmem hemen kesilmişti doktorumda kesilmesi lazım dedi rabbim bebişlerimizi sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin 💕💕💕 güzel annişler
OnuurrMom Gmzgm Fazlaydi canim benim ki hatta 6. Ayda cok buyuk bi kanama yasadik ama sukur bisey olmadi progestan igne yapildi o zamnda hastanede kaldim biraz ve geçti şükür
Gmzgm Balkan77 bana sadece progestan verdi 1 gece yatis vermisti orda igne serum verildi bi gun leke geliyosa diğer gun mutlaka ağrılı kanama oluyo niye boyle oluyo anlamiyorum. Amin canım amin benim bi tane daha kaybim var o yuzdn cok tedirginim
Gmzgm OnuurrMom 12 haftada benimde cok fazla kanamam oldu ama hala bitmedi ne zaman biticek yaa surekli korku halindeyim
OnuurrMom Gmzgm Yani benimki hala bitmedi hala ara ara devam ediyor o yuzden bisey soyleyemeyecegim sadece progestani hergun kullanın doktorunuzda vermis zaten inşallah sag salim kucaginiza alirsiniz 🌼