Nuryzcccc Kizlar bir şey sorucam dün öğlende sezeryan oldum özellikle yürürken ve ayağa kalkarken karnımın içinde sanki ikinci bı gobek varmış da benimle birlikte o da hareket ediyormus gibi hissediyorum normal mi 😂
Damlakhrmn Nuryzcccc 1 hafta oldu bende sezeryan olalı sanki bebek hala içimdeymiş gibi hissediyorum hareket etmesini bekliyorum sanki hala doğurmamışım gibi 😂
Lalemmm12 Nuryzcccc ajahahaha çok normal bende öyle hissediyordum sen bide iyileş yüz üstü yat ozaman gör sanki için de balon varmış gibi hissediyorsun ben korkmuştum hatta
Nuryzcccc Damlakhrmn yok benimki bebek de değil afedersin sanki böyle bağırsakların rahmim ben yürüdükçe aşağı baskı yapiyor içerde oynuyormuş gibi hissediyorum
Damlakhrmn Nuryzcccc normal organlar hamilelik sırasında yukarı çıkmıştı şimdi yavaş yavaş yerine yerleşiyo
Nuryzcccc Lalemmm12 bende çok korktum hatta bı ara iç dikişlerin mi patladı felan diye düşünmeye başladım hahsabbaha peki kaç günde geçer bu his ne zaman toplanirim 🤭
ggmom Emziriyorsanız eğer daha cabk toparlar rahminiz benim de öyle olmuştu içimde ayrı bı katman gibi hissediyordum rahmi üst karnım gene bingil bingil 🤣