Eda1254 Merhaba anneler benim gibi gurbette olan vardır illaki malumunuz hamileyim ve gelen de yatılı misafir oluyo bunun içinde evimde hiç denecek kadar yani eşya yok bendealmak istiyorum ama gereksiz fazla eşya olmasın istiyorum benim gibi gurbette olan bunlar yeterli dediğiniz yastigindan yorganına pikesine işte kaç adet yada ne kadar olması bizim için yeterli olur hiç bilgim yok bu konuda önerinizi açığım
KRabia7 Eda1254 bende gurbette yaşıyorum tek kişilik 2 3 tane carsaflı pike olmalı bence bende 4 tane var. Hatta aileler gelirse yeterli bile gelmeyebilir. Yastıkta ayni şekilde olması lazım
momofmychildren Eda1254 4 yastık 4 pike 4 çarşaf 2 tane kalın battaniye var baza altında yerim olduğu için de 3 tane elyaf yorganım var şu ana kadar 1-2 tanesini kullandım daha fazla misafirim gelmedi
startown Eda1254 tek seferde kaç kişi kalabilşr evinizde ona göre bakın.Benim evimde maximum 6kişi yatabilir 6 nevresim 5pike 6yorganım var.bazen daha az bazen 6 kişi geliyor ama ortada kalmamış oluyorum böyle.Her keze yetiyor.Birde yazın ben pike yerine boş nevresim de verebiliyorum örtünmek için pikenin 6olması şart değil.Ysstıklsrı da elyaf aldım her misafirden sonra yıkayıp kurutuyorum mis gibi oluyor.
elif475475 Eda1254 benim ekstra 2 yastık 2 yorganım biri tek biri çift kişilik vardır. Onlara nevresim bir de ben oğlumun yatağını bilerek yavru yatak aldım ki gelen onun yavrusunda da uyusun. Belki çocuk yatağı alacaksanız fikir olabilir
Eda1254 KRabia7 çok fazla almak istemiyorum yer kaplicak çünkü biliyorum oyuzden elimde en azından iki üç kişilik takım olsun istiyorum buda yeter gibi geliyo
gmz10 Gelebilecek kişi sayısına göre olmalı bence. Bana en azından 3-4 tane lazım oluyor, ona göre yastık yorgan, nevresim takımı olabilir.
Eda1254 momofmychildren bu kadar bana fazla gelir yani fazla eşya almak istemiyorum zaten gelen misafir de en fazla üçe dörde çıkar pike takımı vesayre almak istiyorum onlar baya kullanışlı olur sanirim
Eda1254 startown elyaf yastiklsri direk öyle makineye atınca bişey olmuyo dimi bende yorgan olarak bı iki hazir yorgan alırım ama pike takımı alicam çoğunlukla kışın misafir istemiyorum çok gelmezse kimse yazında gelene pike takımı hafif zaten kullanışlı olur
Eda1254 elif475475 yani çocuklarıma oda yapicam gönlümce ama misafir için hiç kullanılmayan nevresimler alicam kendi kullandigim dışında
Eslam Eda1254 evim 2+1 cok kicuk sadece 2 kişi gelip kalabolir onunn icinde 2 tane yastik ve pike takimi yetiyor bence fazla birsey almayin
startown Eda1254 aynen benim makinam 10kg luk ben elyaf Yorgan, battaniye,yastık full yıkıyorum çok rahat oluyor
Enfal_06 Eda1254 evimde misafir için tek kişilik 1 yatak var 1 tanede yer süngeri var salonda da L koltugumuz var 4 5 tane yastık 3 4 tanede tek kişilik çarşaf nevresim takımı 2 3 yakında battaniye var başkada bişey yok valla evim 2 oda 1 salon benimkiler var başka yere gelin geldim eşimin kullanıldıklarıni kullanıyorum benimkiler kayınvalidemde getirmedik henüz
Eda1254 Enfal_06 misafirin yatilisini sevmiyorum cidden ama illaki bende bı kaç eşya alicam fazla da insana zaten müsade etmem kesin
Enfal_06 Eda1254 eşimin ailesi dışında bende kimseyi kabul etmiyorum fazla eşya ve insan sevmiyorum cidden uzak olmanın güzel yanları az eşya ve insan
Eda1254 Enfal_06 ya o durumda kimse istemez bence ben kendime güvenmiyorum şahsen eşimede oyuzden dedim doğumdan on gün sonra annesi gelicek başta annem olucak çünkü o doğum psikolojisi çok değişik bı durum ters davranırım ederim nebilim anneme bile tersleniyorum ama o benim annem yani nazimi çeken sonuçta