06gultekinbebek 15 Haftalıkken Erkek dedi doktor bacak arasının fotoğrafını da verdi ama o kadar çok değişti diyen var ki korkuyorum sizce değişir mi artık 🤔😟
myavocado 06gultekinbebek baya net gözükmüş ya benim de böyleydi 14. haftada değişmedi. Değişen oluyor tabi ama sizin baya net erkek gibi geldi bana
HilalEmre 06gultekinbebek evet değişen çok duydum, belirli haftaya kadar cinsiyet partisi yapmış erkek demişler sonra kız dediler bi tanıdığıma 🤣
minnosbirkiz 06gultekinbebek kız olunca değişeni çok gördüm ama erkek olarak görünüpte kıza döneni hiç görmedim 🥰 sağlıcakla gelsin inşallah
minnosbirkiz Berfindmrcan21 benimde oğlum olacak, 19 haftalığım korksam mı ki, her şeyinide aldım he 🤣🤣 ama 3 farklı doktor erkek dedi, değişmez diye düşünüyorum 😂
Berfindmrcan21 06gultekinbebek 12 haftada erkek dedi ve baya inceledi 16 da net erkek dedi 20 hafta gittiğimde kız dedi neye uğradığımı şaşırdım
minnosbirkiz 06gultekinbebek ay yok yaa bacak arası görünüyor stres olmayın, bende her kontrole gittiğimde direk malum yerlerini gösteriyor yavrucum, o yüzden hiç değişeceğini düşünmüyorum 😂😂
06gultekinbebek @minnosbirkiz bende bariz gördüm ya bencede değişmez bir kızım var 2 buçuk yaşında onun bacak arası fotoğrafı var aynı haftada bildiğin bomboş bence de değişmez ☺️☺️