2727dfne Kaç haftalık oldunuz ve neden uyumuyorsunuz biz 16+3olduk kahve içtim bütün uykum kaçtı oturuyorum kös kös🥲
Yasminnnnn 2727dfne 32+4 haftalık olduk mide yanması var ve kaburgalarıma ağrı giriyor midemin ağrısı sırtıma vuruyor sen şimdi söyle nasıl uyuyayım 😂
Ozlem_032 2727dfne gittt uyu bacimmm git uyu çok ararsın uykuyu sonra bebemmm uyumuyoorrr yoksaaa nasıl uyurumm kocaam gibiii🥴🥴
2727dfne Anneadayiii bu gun hava cok bunaltıcıydı bizde klima altında yatıyoruz inşallah hasta olmam Rabbim bütün hamilelere klima nasip etsin inşallah 🥹
Anneadayiii 2727dfne Rabbim bu havalarda serinlik nasip etsin sabah kontrolümüz var bir de uykusuzlukla nasıl olacak bilmiyorum 🤷
Zeynt Sürekli vücudumu dinliyorum ha gelir ha gelecek moddayız bir işe başlarken bile ay kasılmalar başlar da yapamazsam yarım kalırsa hissiyatı 🤣🤣 araftayım her an
Zeynt 2727dfne ya öyle derin detaylı temizledim evi açıkcası doğumda nasısa herkes gelecek zaten kirlenecek 🙄🤔 halıları yıkatmıştım ama günlük rutin işleri yapıyorum işte yemek bulaşık makine tut çamaşır at toz al :))
2727dfne Zeynt eline saglık boşver bn ilkn gebelikte halı yıkadım sabahına kontrole gittim doktor da yok dedi ve o akşam dogurdum tabi malesef normal olmadı ama olsun cok şükür
2727dfne Ozlem_032 😃 bende gectim o yollardan 6 ay boyunca eşim uyansın diye kızardım uyanır gelir kızı alırdı hemen bunda nasıl bir taktik yapıcam bilmiyorum ama gercekten gece uykusuzluk insanı cok yıpratıyo aglamayıp kendi kendine uyanık kalsa bişey degil de aglıyolar
FyA 2727dfne 37+5 im 2 haftadır uykular harammm sadece bu yüzden doğurmak istiyorum artık yoksa iyyim ama uyuyamamak dönüp durmak korkunç
2727dfne Dileeekk valla uyursam 11dde hemen uyuyorum ama sabah 8 de uyanıyorum onceden 10u bulurdu uyanmam
Anneadayiii Meliss00 maşallah 😍 benim lavabo sorununu geçtim sıcaklara çözüm bulamıyorum 🥵 eriyorum resmen