Evet kizlar fasulyenin hikayesinin pozitif sezaryen hikayesini yazmak banada nasip oldu cok şükür 🤲🏻💜
Planli sezaryen oldum 38+2 de 3. Bebegimi kucagima aldim cok şükür ayrica tüplerimi baglattim sorunsuz bi dogum gecirdim herkesin bildigi gibi belden uyusturmali oldum ne kadar tecrubeli olsamda korku heyecan vardi ameliyatim basladigi an beni bi titreme aglama sardi nefesim kesildi kusacak gibi oldum o an sakinlestirici verdiler anestezi doktorum beni yanaklarimdan severek sakinleştirdi benimle surekli ilgilendi basimda bekledi dogum doktorumda ayni sekilde cok ilgiliydi bebegim dogunca bende sakinledim onu gormek öpmek cok guzeldi daha sonra odamiza gectik ayaklarimin uyusuklugu geçince ayaga kalktim ondada bi sorun yasamadim ama agrim fazla oldu agri kesiciler ve yürüyüş yaparak onuda atlattım seker sorunum oldugu icin hastahaneden hemen cikamadik 3 gun kaldik gözetim altinda surekli seker olcumu yapildi insulini biraktirdi endokrin doktorum sadece insulinsiz takip etmemi soyledi ama henuz takipe alamadım cunku eve gelince ertesi gun bebegim sarılıktan geri hastahaneye yatti 4 gun ayri kaldik surekli ağlayarak gecti gunlerim cunku ondan ayri kalmak cok zor.geldi sutum fazla yoktu cok stres yaptım ama sonunda kavuştuk bugun 12 gunluk olduk cok şükür 🤲🏻🌸
Guzel anne adayları ne sekilde olursa olsun dogumdan kokmayın herkesin aci esigi farklidir kimi.hemen atlatir kimi uzun surer benim 3. Sezaryenim oldugu halde en guzeli son dogumum oldu digerlerinde hemen toparlanamamıştım Rabbimin verdigi bi cani dunyaya getiriyoruz illa ki agri sizi aci olacak ama bunlar geçiyor Rabbim isteyen herkeze nasip etsin bu yolda bekleyen herkezede saglikli dogumlar nasip etsin insallah saglikla sevgiyle kalin 💜🌹🤱