Rmysa57 Kızlar 35.haftadayız artık yalancı sancılarım çoğaldı yani fazlasıyla oluyor akıntım da fazla sizce doğum yakın olabilir mi doktor kontrolümüz var bikaç gün sonra ama sormak istedim sizlere de
Mompapatya Rmysa57 bende 36+5 teyim ara ara 3 4 saniye sürecek şekilde sancılar oluyor acaba yalancı sancı bumu yoksa daha mı uzun sürüyor sizin
Eda1254 Rmysa57 akintiniz su gibi yoğun bı akintimi ağrınız da adet sancısı gibi ama belede vuruyo içiniz cekiliyo gibi oluyo demi
Hazaldicle Rmysa57 normal doğum sancıları belirli dk aralıklarla gelir tekrar eder sürekli hiç bırakmaz ağırısı 10 dk 9 dk 8 dk derken dk aralıkslrı azalır ve doğum başlar Belirsiz saat aralıkslrıyla olan sancılar yalancı sancılar denir
Rmysa57 Mompapatya yani benim daha uzun sürüyor ama normal doğum sancıları daha sık sık olup gittikçe fazlalaşıyormuş
Rmysa57 Eda1254 evet aynı adet sancısı gibi bi anda kasıklardan başlayıp bel bacaklar sarıyor her yeri
Eda1254 Rmysa57 bende bugün bu şikayetlerle gittim geçmesi çünkü yürüyemiyodum resmen gittim yoğun akıntım varmis oda ağrı yaparmış ilaç verdi nts bağladılar sancım çıkmadı acilmam vesayre yok ama sancı doğum yapicam öyle bı ağrı var alt kisimda