Drfatma Arkadaşlar merhaba. Ben yoyko park yatak almıştım içindeki yatak biraz ince geldi, öneren arkadaşım da içine yatak aldığını söyledi. Park yataklar için önereceğiniz memnun olduğunuz yatak önerileri var mıdır 🪻
gktgmom Drfatma ben park yatak almadım ama almayı düşünüyorum burda önerilenlere göre yataşın twiny modeli iyiymiş park yatakla uyumlu eğer alırsam bu yatağı tercih edeceğim bende
Mrvcey Drfatma ben de yoyko park yatak aldım ve içine yataşın twiny modelini aldım güzel geldi henüz kullanmak nasip olmadı ama memnun kalacağımızı düşünüyorum 🌺
mammamiamama Drfatma merhaba ben de içine ince sünger gibi istemediğim için. İdaş bobo modelini aldım yüksekliği 15cm. Uzun süre yatar diye düşündüm park yatakta
07sym07 Ben elele baby almonti park yatak tercih ettim çok güzel ama tek hatam sipariş ederken anne yanı değilmiş almontiler madre yazanlar anne yanı ama çok güzel iyki almışım
Drfatma Gizem9688 içine yatak mı aldınız park yatak mı? Ben zaten park yatak aldım içine ayrıca yatak alacağım
Gizem9688 Drfatma yatak yatak ic yatak. Kanz marka park yatagimizin içine kraft marka yatak aldim asiri kaliteli geldi ve 600 liraydi yanlis hatırlamıyorsam
ertug77 Gizem9688 kraftin hangi modeli acaba? Farklı modelleri var malum. Bende Kraft alacağım ama model konusunda kararsızım.
gmz10 Elele nin park yatağını almıştım, yanındaki yatak bana da güzel gelmedi. İçine Yataş Twiny aldım dün geldi, gayet güzel.