aslanmom__ basakc36 bende şuanda idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum hemde ağır bir şekilde dişimde iltihaplandı bugune kadar bir parol bile içmemiştim . Ama iltihap bebeğe daha cok zarar veriyormuş . Önce bana tek kullanımlık toz yazdılar fayda etmedi fitil verdiler üstüne birde sabah akşam 500 mg antibiyotik kullanıyorum şuanda çok rahatladım kasık ağrılarım azaldı
Yasminnnnn basakc36 Hamileliğim başından beri enfeksiyonum var 32+4 haftalık şuan kullanıyorum ilaç geçiyor bir kaç gün sürmeden yine başlıyor kaç defa toz hap fitil kullandım yine aynı bugün gittim alttan muayene etti çok fazla akıntım var dedi aşırı derecede enfeksiyon var dedi yine fitil hap ve bir su yazdı vajinaya uygulanıyor artık yoruldum bu enfeksiyondan bebeğe geçecek diye çok korkuyorum
O24o basakc36 merhaba benimde idrar enfeksiyonu görüldü ama bende yanma kaşıntı sızlama yok ama kasik ağrım var doktor monurol verdi geçmedi bebeği etkileyecek kadar değil dedi ama genede insan korkuyor sizin belirti nasıl di
basakc36 aslanmom__ Geçmiş olmuş ben iki adet monural toz ilaç kullandım bi kutu ayrıca başka bi antibiyotik kullandım düşmedi enfeksiyonum doktor iğne yazdı 🥲 yarın başlayacağım
Kbr2611 basakc36 geçmiş olsun.. 18 haftaligim, ben de iki kez monurol şase kullandım, bi kere pyloseptyl ve bi kere de suprax.. yine geçmemiş. Bana da igne verilecek sanırım. Siz kaçıncı haftanizdasiniz? Neden geçmiyo anlamıyorum 😔
basakc36 Kbr2611 24+5 olduk canım.Beni çok korkutuyor bu durum erken doğuma neden oluyor diyenler olmuş Allah korusun. İlaç iğne kullanıyoruz ama inşallah geçer.Bol su iç dedi doktorum.İç çamaşırını giymeden ütüle öyle giy.
basakc36 Yasminnnnn Bende korkuyorum ilaçta kullandım geçmedi iğneye başlayacağım. Zaman zaman akıntım oluyor 😢 kasıklarımda da ağrı oluyor
Yasminnnnn basakc36 İnşallah iğne üzerine geçer bende bu ilaçlarımi kullanıp kontrole gidicem inşallah işe yarar bu defa
basakc36 Yasminnnnn Bide idrar verirken ilk idrarı değil Orta idrarını ver dedi doktor ona da dikkat et istersen inşallah geçer