Meryykb01 Sezaryen ameliyatımın üzerinden haftalar geçti ancak kesi yeri değil,karın içim eğilip kalkarken uzanıp doğrularken çok ağrıyor sanki karnımın içi kesiliyor,bunu yaşayan var mı endişe ediyorum
ZeynepDuru17 Meryykb01 normal rahim kendini iki yılda topluyor herşey normal kolay değil dünyaya bı can getiriyorsun 9 kat kediliyorsun geçer yavaş yavaş
umrumdadegil Meryykb01 çok normal canım benimde acıyordu doktoruma sordum bende çok korkmuştum ama yanlarda düğümler var onlar acır çok normal dedi birkaç aya geçiyor korkma
Meryykb01 Rahim henüz toparlanıyor ondan kaynaklı bir ağrı mı diye düşünüyorum var mı aranızda başına gelen
Meryykb01 Giiizem genel karın içi ağrısı dimi?böyle içi kesik gibi göbek deliğinden itibaren bir iç karın ağrısı..sizde mi yaşadınız
Damlakhrmn Meryykb01 1 hafta oldu sezeryan olalı o dediğiniz gibi bi ağrım yok fakat yarama sanki tuz basıyolar belirli bi nokta var orası yanıp kavruluyo sanki
Meryykb01 ZeynepDuru17 evet haklısınız sizde mi yaşadınız?bu ağrının normal olup olmadığını anlamadığım için endişe ediyorum