1850 Figociho instagramdan mühendisinoğlu sayfasına bakın. Tamamen organık kımyasal ıcermeyın saglıklı olan ürünleri paylaşıyor ben oraya göre aldım hep
Hatiiiiicceeee Figociho dalinin komple setini aldım hastanede bepanthol pişik kremi verdi memnun kalcagımı düşünüyorum ıslak mendıl üni baby aldım
Bahar11mucize Figociho bebek yağı yerine hakiki zeytin yağını öneririm pişik kremi destini mor olan anında geçiriyo. Islak mendil ise slepyy saf su olanı öenririm şampuanı ben dalin kullanıyorum önercek kadar güzel değil
Odaanne Figociho şampuan pişik kremi bebek yağı vücut losyonu set halinde Mustela aldım. Islak mendil de Unibaby yenidoğan aldım.
Aysktr Figociho mustela set ıslak mendil de sleepy yeni doğan saf su ıslak mendil öneririm Doğum yapmadım tecrübelilerden aldığım tavsiye üzerine yazıyorum 😊
balinannesi20 Figociho şampuan baby & me, ıslak mendil baby & me, pişik kremi desitin aldım bebe yağı önermediler zeytinyağı kullancam
Esn Figociho unı baby şampuan bepanthol hem koruyucu hem onarıcı krem aldım ıslak mendil sleepy saf su olanı Bebek yağı da evde dalin var onu kullancam