Damla_pelin An itibari ile 36+0 yarın nst günümüz 🙏🏻🥲 bu haftadan itibaren ne kadar sıklıkla nst için gidiyoruz ya da muayne oluyor mu?
Eceninannesii Damla_pelin 36.haftadan sonra haftada bir çağırıyor doktor ,yaklaştığını hissediyorsun buram buram ☺️
_almirasmom Damla_pelin 30. Haftada beri nst gırıyorum hee hafta bende 35+6 oldum son 12 dogum a az kaldı gunumuz bellı 37+5 te dogacak kızım
Damla_pelin Eceninannesii ewet çok sistm sicak ztn uyku yok streste yaptım ve ev değiştiriyorum hepsi birarada 😀
DidemUmut _almirasmom bende 35+6 oldum sezeryan mi olacaksınız gününüz belli bana daha hiçbir doktor ne pozisyon hakkında ne de normal mi sezeryan mi hiç bilgi vermedi yaa🤔
Tubi2929 DidemUmut niye öyle bişey yaptı doktorlar nereye gidiyorsun kontrole. Benimde 36+6 doktor yirmi küsür haftada söyledi kanala girmiş diye her gittiğimde de kanalda yerleşmiş vs dedi. Şu an normal görünüyor herşey birşeyler ters gitmezse bakalım nasip doğum belirtiniz vs var mı acaba
DidemUmut Tubi2929 devlet hastanesine gidiyorum zaten onlar stajyerlere eğitim vermekten bize bilgi vermiyorlar zorla ağızlarından laf alıyoruz üç hafta önce özel hastaneye gittim ilk defa oradaki doktor dedi baş aşağı durmuş devletteki doktorlar ters bir durum yoksa bilgi vermiyor bişey demediklerine göre inşallah herşey yolundadir
Fatmanisa3402 Damla_pelin bende 36+6 dayim yarin kontrolüm var son gunler zor geçiyor aşağıya baski var kasiklarda agri
Tubi2929 Fatmanisa3402 bende de bazen karın ağrısı oluyor dün gece de alt tarafımda hissettim resmen bebeği doğuracam sandım hatta 😂 ama geçti öyle çok bi belirti yok bi yanım doğurmak istiyor bir yanım en güvenli yerde diyor değişik duygular :) rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinnn
Damla_pelin Ne tarafa doğru yatiyorsunuz ? Sol diyorlar , şuan ztn sağ yatamıyorum sırt üstü yatamıyorum sol da ağrı oluyor çokta yatınca iyce skldm